3 motive pentru care ai dori sa lucrezi numai cu profesionisti cand vine vorba despre foraje

Desi se spune ca ce este ieftin nu este neaparat si de proasta calitate si invers, cand vine vorba despre foraje lucrurile sunt clare – ceva ieftin nu isi aduce avantaje pe termen lung, caci nu incepi un proiect de asa amploare si il vei relua la intervale scurte de timp. Asadar, cand ai nevoie de alimentare cu apa sau iti doresti un sistem de incalzire pe baza de pompa de caldura lasa forajul in seama celor de la Eco Drill.

Pentru cei care inca nu au auzit, Eco Drill este firma cu experienta in domeniu; executa foraje de medie si mare adancime, dispune de toate utilajele necesare, echipament de calitate si de performanta. Daca alegi sa colaborezi cu aceasta poti opta si pentru servicii adiacente – pompe de caldura, incalzire in pardoseala sau sistemul de pompare dupa finalizarea unui foraj.

3 motive pentru care ar trebui sa te lasi pe mana profesionistilor

Pentru ca investesti o singura data – daca nu ti se pare atat de complicat acest domeniu, afla ca tehnica va fi una adaptata in functie de sol, ca forajul trebuie sa fie unul sigur si in lipsa experientei toata munca poate fi in zadar. Pana la urma ai nevoie de apa curata, nepoluata ca rezultat.

Pentru ca nu iti complici viata – cand nu ai experienta si faci munca de amator lucrurile se observa de departe. In cazul forajului, riscurile sunt destul de mari; spre exemplu, apa sa nu fie una buna, intrucat nu a fost ales corect stratul de apa de exploatat. La finalul lucrarii primesti si o fisa tehnica a lucrarii, cu toate datele inscrise, astfel incat ulterior sa exploatezi forajul corespunzator – cu tipul de pompa corespunzator.

Pentru ca rezultatele sunt pe masura – un foraj realizat corect nu iti impune probleme. Nu ai de facut investitii pentru mentenanta spre exemplu, cum ar fi in cazul fantanelor.

Cat costa un foraj

Este greu de spus. In functie sol, de adancime, de particularitile fiecarui caz exista un pret diferit. Poti cere insa o estimare de pret luand legatura cu profesionistii – vezi pagina oficiala, ecodrillforaje.ro.

Tine cont insa ca pretul include tot ce este necesar pentru a realiza lucrarea. Pe termen lung inseamna un lucru bine facut, care iti asigura apa nepoluata, cu debitul de care ai nevoie, nu o sursa de apa cu risc de a seca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *