Aerohelp – afla daca te incadrezi in criterii pentru a primi despagubire de zbor

Diverse situatii petrecute in aeroporturi pot fi despagubite, insa nu oricine stie despre acest lucru. Daca ai fost afectat de vreun zbor anulat sau intarziat in ultimii 3 ani trebuie sa-ti aperi drepturile, iar Aerohelp este cel ce te ajuta. De asemenea, ai drepturi si in caz de pierderi a unei conexiuni intr-un zbor cu escala si cand iti este refuzata imbarcarea in avion. Afla mai multe in continuarea articolului.

Obligatii si despagubiri

In cazul unui zbor intarziat sau anulat legea obliga compania aeriana sa iti ofere compensatii cuprinse intre 250-600 euro. Aerohelp te scuteste de emailuri interminabile catre companie, cautandu-ti dreptate. Te-ai stresat destul in ziua cu pricina, poate ai pierdut un eveniment important, poate o promovare, cazuri sunt cu sutele. Ei preiau stafeta cazului tau si iti apara drepturile, iar in urma procedurilor primesti despagubire zbor. Prin intermediul lor si a aplicatiei pe care o depui ei se vor ocupa de tot fara niciun cost. Doar in urma rezultatelor obtinute pentru tine va trebui sa platesti un procent din despagubirea obtinuta. Expertii Aerohelp cunosc legislatia cu privire la despabugiri in aceste cazuri in profunzime, asa ca ei sunt cei pe care sa te bazezi.

Aplicatia ta se rezolva in 3 pasi. O depui pe website-ul aerohelp.ro, iar apoi afli in 5 minute daca esti eligibil pentru compensatii. Urmatorul pas implica procesul administrativ adica adunarea datelor, contactarea partilor implicate, completarea documentelor si finalizarea dosarelor. Ultimul pas se refera la finalizarea procesului, echipa obtinandu-ti rezultatul ideal in cazul tau. Apoi banii iti vor intra in cont.

In cazul in care compania este responsabila pentru intarzierea zborului, aceasta este obligata sa iti asigure confortul si siguranta pe toata durata asteptarii. Ai si dreptul de a anula zborul si de a primi o rambursare integrala a costului biletelor.

In cazul unui zbor anulat ai dreptul de a primi de la compania aeriana rambursare completa a costului biletului, de a primi mese si bauturi racoritoare, de a efectua doua apeluri telefonice sau doua mesaje via email sau fax. In cazul in care operatorul de zbor organizeaza o noua ruta de zbor spre aceeasi destinatie, atunci acesta trebuie sa asigure cazare la hotel si transport de la aeroport la hotel si inapoi.

Desigur, exista mai multe informatii privind drepturile pasagerilor pe pagina aerohelp.ro. Afla de acolo ce drepturi ai si in celelalte cazuri si care sunt criteriile ce nu te fac eligibil pentru a primi despagubiri.

Contact:

help@aerohelp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *