Afla de ce multi conducatori auto opteaza pentru pernele auxiliare Air Power

Sa ai o masina in zilele noastre nu mai este atat de greu. Unele rulate ajung chiar la pretul unui telefon mobil de ultima generatie. In plus, in momentul de fata o masina este indispensabila pentru ca nu prea ai curajul sa mai mergi cu mijloacele de transport in comun in pandemie.

Plus ca este de mare ajutor atunci cand te deplasezi la munca, cumparaturi, evadari la munte in weekenduri sau la mare sau chiar in concediile de o saptamana. Ne folosim de o masina in foarte multe scopuri si ne dorim sa aiba o durata de viata cat mai lunga. Doar ca de cele mai multe ori, drumurile din Romania nu prea ne ajuta. Gropile in asfalt sunt la ordinea zilei si nu prea avem pe unde sa le ocolim. Durata de viata a masinii scade pentru ca la un impact mai mare, ajungem cu ea in service.

Adevarul este ca nu avem noi puterea de a schimba infrastructura din Romania, asa ca suntem mereu in cautarea unor solutii alternative, practice si calitative. Tot mai mult conducatori auto in ultima perioada isi cumpara perne auxiliare la masina, fiind o solutie cu adevarat eficienta pentru durata de viata a suspensiilor.

PerneAuxiliare.ro este un site care detine astfel de produse, fiind la mare cautare in ultima vreme. Iata de ce!

Ce avantaje ai daca achizitionezi pernele de aer Air Power

In primul rand acestea sunt fabricate din compusi de cauciuc de o calitate ireprosabila, fiind proiectate special pentru absorbtia socurilor. In la doilea rand orice persoana care le achizitioneaza are un confort sporit pe deplasarea drumurilor neuniforme, iar durata de viata a masinii, cat si a suspensiei creste considerabil.

Mai mult decat atat, ridica nivelul masinii fata de sol, ferind-o in acest fel de socuri in timpul condusului. Pernele auxiliare Air Power diminueaza centrul de greutate la curbe, echilibreaza masina atunci cand este foarte incarcata si ofera o stabilitate marita atunci cand masina ta are in extensie o remorca.

Iar atunci cand vine vorba despre montarea lor, nu ai nevoie sa mergi la un service autorizat, deoarece vei primi consiliere telefonica din partea echipei. Sunt foarte usor de instalat si de demontat. Rezultatele se vad chiar de prima data, insa este important sa stii ca aceste perne auxiliare nu sunt universale, ci se aleg in functie de modelul masinii pe care il ai.

Daca si tu vrei sa ai parte de aceste beneficii, cat si de multe altele, acceseaza pagina perneauxiliare.ro si vezi toate detaliile care sigur te vor interesa.

Date de contact:

0744 870 142

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *