Ai nevoie de o masina de tuns animale ?

Masini de tuns animale

Desi putini dintre voi ati auzit si animalele precum bovine, oi, cai chiar si cele de companie au nevoie de tuns. Tocmai de aceea multi dintre fermierii profesionisti si-au achizitionat masini de tuns animale. Am cautat eu insusi pe online si am observat ca oile tunse sunt foarte diferite ca aspect (sunt dragute), insa din pacate din cate stiu de la o ruda fermier ca pretul lanii de oaie este undeva la 2-3 lei kg, adica ieftina.

Tare sunt curios cum se tunde un cal cu o masina de tuns animale, mai ales ca ei sunt naravasi. Vacile sunt si ele tunse. Vedeti oarecum ca omul are multe nevoi pe care le au si  animalele. Trebuie sa stiti ca nu doar fermierii au masini de tuns ci si cei care cresc animale de companie. Desigur ca pentru nevoile acestora produsul este mai putin complex si are caracteristici diferite.

Superfarmland.com este un magazin online de masini de tuns animale , care pune la dispozitie o gama larga de unelete. Dar ca tot am vorbit de animale de companie, Superfarmland.com are la dispozitie multe modele de masini de tuns animale de companie. Daca ai nevoie de masina de tuns pentru animale de companie, pe Superfarmland.com gasesti: masina de tuns Moser Max, masina Moser Rex, masina de tuns animale Oster A6, masina de tuns Golden A5, masina de tuns cu acumulator Arco, masina de tuns Powermax.

E necesar sa mentionam ca masinile de tuns sunt pentru toate buzunarele, cu performante atat standard, chiar foarfece cat si masini mai sofisticate. Nu credeam sa gasesc vreodata un magazin online de tuns animale ca Superfarmland.com care pe langa masini de tuns sa puna la comercializare o intreaga gama de produse necesare unei ferme zootehnice.

Daca as avea un animal de companie as alege o masina de tuns profesionala cu acumulator care are doua baterii reincarcabile 1500 mAh litiu-ion. Masina de tuns se poate utiliza timp de 1.5 ore cu o singura baterie incarcata. Si care arata ca in dreapta.

In general pe magazinul online mentionat se gasesc masini de tuns de brand-uri celebre care sunt cele mai bune atat in piata de vest, dar care treptat sunt utilizate si in Romania. Nu cred ca au disparut de tot vechile foarfeci de tuns oile cum tin minte ca avea bunicul. Acum masinile astea de tuns au o serie de cutite diferite, exista chiar si  o categorie speciala pe Superfarmland.com in care se comercializeaza cutite pentru masini de tuns animale.

Ca orice blogger e nevoie sa mentionez ca acest magazin online imi prezinta un nivel ridicat de incredere atat din punct de vedere al constructiei si structurarii magazinului, dar mai ales a detaliilor care nu lipsesc de la nici un produs si sunt minutios redactate. Desigur ca si la orice magazin online, la masini de tuns animale aveti si politica de retur daca ceva nu e in acord cu dorintele dumneavoastra. Ceea ce e si mai surprinzator e ca magazinul online Superfarmland.com e tradus in mai multe limbi, deci are clienti din intreaga Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *