Ce beneficii de angajare in videochat pot fi atat de motivante?

Auzim destul de des despre faptul ca in videochat castigurile sunt destul de mari incat cele care performeaza ca modele de videochat sa isi permita sa devina independente financiar. Multe dintre ele ajung sa realizeze ceea ce in alte domenii de activitate ar insemna munca de ani buni pentru a reusi.

Exista ce-i drept si o serie de beneficii angajare videochat Bucuresti sau la alte studiouri in tara care fac diferenta. Fiecare locatie de acest tip are propria strategie despre cum sa isi atraga simpatia.

Concret, Studioul Prime spre exemplu este un brand de top si se inscrie in randul unora dintre cei mai cautati angajatori de nisa. Ofera o serie de beneficii unice pe nisa aceasta. Iata cateva exemple:

  • Ofera castig minim garantat. Asta pentru ca cele la inceput de drum in domeniu sa nu fie speriate de castigul mic in primele luni de activitate.
  • Training specializat, gratuit. Chiar daca ai spre exemplu model cu experienta cand te angajezi aici tot ai parte de trainingul lor. Asta te ajuta sa te integrezi mai usor. Pana la urma fiecare studio are propria reteta a succesului.
  • Operatii estetice decontate sau chiar si premii lunare pentru cele care au cele mai multe ore petrecute online, excursii de tip city-break.

La toate acestea se adauga faptul ca modelele au la dispozitie aparatura moderna, lucreaza flexibil si au parte de conditii de lux in salon.

Partea financiara este cea care motiveaza mai mult

In adevaratul sens al cuvantului motivatia este cea financiara. Un exemplu oferit de cele din echipa Prime arata cam asa: dupa 3 luni de munca, un  model fara experienta poate incasa in jur de 10 000 ron. Daca vorbim de acelasi interval de timp, pentru un model de nivel mediu ca experienta castigul poate fi de minim 15 000 lei, in timp ce un model cu experienta poate castiga 25 000 lei/3 luni.

Cu sume atat de mari vehiculate – in conditiile in care vedem cu totii ce minim pe economie exista in tara, ce cheltuieli si cat sunt dispusi patronii romani sa ofere mai ales celor care abia ce intra in campul muncii – este evident ca aici este de fapt marea motivatie a modelelor.

Oferta de job este disponibila mai mereu. Daca ai curiozitatea de a descoperi pagina online a studioului iti vei da seama de asta. Studioul mai ca iti spune: “hai sa ne faci o vizita”. Poti face asta cu usurinta, mai ales daca esti din capitala. Au si o oferta curenta, aceea de a deconta suma de 50 de lei pentru plata transportului pentru cele care merg la interviu. Nu va conta daca accepti oferta de job si ajungi parte din echipa lor. Decontarea oricum va fi oferita.

Industria aceasta de videochat se extinde constant, de la an la an. Acum, dupa ani in care a activat pe piata locurilor de munca este in continuare un lider in privinta salariilor mari ce se pot castiga din domeniu.

Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *