Ce bluze să porți ca să ascunzi imperfecțiunile

Este important să alegi hainele care te avantajează în funcție de caracteristicile corpului tău, astfel încât să îți pui în valoare atuurile și să ascunzi imperfecțiunile. Un abdomen nu tocmai plat poate fi scos în evidență de o bluză prea mulată, la fel cum imperefcțiunile din zona decolteului pot atrage atenția într-o ținută expozantă.

Iată 4 tipuri de bluze damă pe care le poți purta atunci când vrei să maschezi micile defecte de piele sau formă a corpului.

Bluza de damă cu mâneci clopot ascunde brațele groase

Mânecile clopot sunt diafane și creează un efect fluid care ascunde brațele groase. Pentru a evita să atragi atenția asupra brațelor, poți alege o bluză cu mâneci trei sferturi care se deschid gradual. Brațele sunt puse în valoare, însă fără a părea prea mari.

 

Bluza largă de damă maschează colăceii de pe abdomen

Bluzele largi, cu o croială lejeră, sunt ideale atunci când vrei să ascunzi micile imperfecțiuni ale abdomenului. Poți asorta bluza de damă cu o fustă cu talie înaltă în formă de A sau pantaloni lejeri. Astfel, vei crea o ținută echilibrată.

 

Bluza de damă mulată scoate în evidență bustul

Dacă vrei să dai impresia unui bust mai mare, alege o bluză mulată. Efectul de “ a doua piele“ face ca formele să fie mai bine puse în valoare, iar bustul pare mai voluminos. Ajustat cu un sutien potrivit, vei avea parte de o apariție senzuală.

Bluza din dantelă sau plasă maschează petele pigmentare

Petele pigmentare pot afecta zona decolteului, a umerilor și a brațelor. Pentru a le face să treacă neobservate, alege o bluză de damă din plasă sau dantelă. Modelul de pe bluză va masca imperfecțiunile și tu vei avea un aer elegant și boem.

Colecția Felamo.com oferă modele de bluze de damă potrivite fiecărui stil, la prețuri avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *