Ce calorifere sa alegi intr-o locuinta mica? Shop Einstal are variante

Casa fara calorifere inseamna ca este dotata mai modern, cu incalzire in pardoseala. Un mic inconvenient exista aici, este nevoie de o renovare complexa a locuintei, intrucat este nevoie sa indepartezi tot si sa lucrezi efectiv sub pardoseala. Pentru cei care inca nu sunt pregatiti pentru asa ceva, ramane ca varianta clasica prezenta caloriferelor.

Ce te faci insa cand acestea ocupa din spatiu si casa nu este una foarte generoasa? Apelezi la variante compacte si adaptate, asa cum vei gasi la Shop Einstal, magazin pentru instalatori cu echipamente si accesorii ce tin de instalatii termice si sanitare.

Ce calorifere sunt potrivite

Cele verticale sunt o alternativa. Acestea sunt dispuse diferit, deci nu faci un compromis la capacitatea lor. Le gasesti in marimi diferite la shop-einstal.ro. In functie de cum este dispusa o incapere si cum o amenajezi poate ca nu ar fi rau daca ai alege un astfel de calorifer langa geam sau in spatele usii. Ai salva din spatiul incaperii.

O alta idee este sa alegi caloriferele din aluminiu. Acestea au marele avantaj de a fi mai compacte prin simplul fapt ca elementii nu sunt foarte lati. In concluzie, caloriferele de acest tip sunt mai inguste.

Solutia mai moderna de atat vine de la caloriferele decorative din otel, electrice. Pot fi instalate pe orizontala sau verticala, sunt de tip panou si foarte compacte. Iar ca aspect sunt recunoscute ca fiind modele de generatie noua ce contribuie foarte bine la designul unei incaperi. Sunt un duo perfect, intre aspect si functionalitate.

Alegerea facuta, adesea influentata de buget

Cu siguranta ca exista optiuni pentru toate preferintele, insa de cele mai multe ori alegerile se opresc sau se schimba cand intervine factorul economic. Trebuie spus insa ca la Shop Einstal gama larga de produse parte din instalatiile termice si sanitare implica diversitate si la capitolul preturi. In timp ce caloriferele pentru bai au preturi de sub 200 de lei, la cele din aluminiu si nu numai vom regasi variante standard de pret sau pret per element si alegeti atatia cati ati avea nevoie – pretul per element este de 36 de lei. Ceea ce este mai convenabil, daca tinem cont de posibilitatea de a alege ceva potrivit in functie de spatiu.

Oferta completa si curenta o regasiti in pagina oficiala.

 

Contact:

Sos.Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti

0766.261.389

0766.261.392

0786.124.777

office@einstal.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *