Ce trebuie sa stii despre apa alcalina

Iata ce trebuie sa stii despre apa alcalina. Daca te hotarasti sa o alegi, atunci vei avea nevoie si de o recomandare de brand si Aquavia este una. O vei gasi pe sacagiu.ro. Are un pH de 9.4, iar compozitia sa chimica, asa cum este descrierea sa si pe site, iti demonstreaza si beneficiile pe care le are.

Despre apa alcalina

Intr-un mod simplist spus, apa alcalina este cea cu un pH mai mare decat alte tipuri de apa. Nivelul 7 inseamna neutru, iar apa alcalina dispune de cota mai mare, chiar si pana la 9.

Dar cat de mult sa conteze acesta? De ce pH-ul este un termen de referinta si de ce conteaza? Buna functionare a organismului tine de un pH echilibrat. Desigur ca organismul are un mecanism natural de echilibrare, insa depinde foarte mult de stilul de viata, dieta fiecaruia in parte. Spre exemplu, alimentele acide, printre care carnea spre exemplu, sunt si dintre cele mai preferate pentru o mare majoritate.

Ce efecte are o apa alcalina

Neutralizeaza aciditatea, mentinand un pH echilibrat. Cum mentionam in randurile de mai sus, organismul isi dezechilibreaza sistemul natural de reglare a aciditatii corpului. Cand se intampla asta, este clar ca intervine o suprasolicitare. Asadar, consumul de apa alcalina, asociat cu atentia pentru tipurile de alimente  consumate inseamna, inainte de toate, o preventie pentru starea de stres a organismului, cat si o doza de sanatate pura.

Detoxifierea organismului este, de asemenea, un efect al consumului de apa alcalina. Ba chiar se crede ca acest aspect este primar in asocierea efectelor benefice pentru organism si apa de acest tip. Ca intr-un lant, reactiile se leaga unele de altele, iar consumul de apa alcalina ajuta la eliminarea eficienta a toxinelor din organism, va imbunatati si sistemul imunitar, contribuind asadar la o stare de bine per total.

Poate ajuta cu  efectele neplacute ale refluxului  gastric. Se comporta excelent in a inactiva pepsina,b3 o enzima digestiva responsabila cu efectul de reflux. Daca tinem cont de faptul ca nu implica medicamentatie, atunci consumul de apa alcalina inseamna un comportament adecvat pentru a trata natural o stare de reflux.

Efectele benefice de care ar avea parte consumatorii apei alcaline sunt cu mult mai multe. Se considera aceasta apa ca fiind un bun aliat pentru curele de slabire, pentru preventia unor boli, necesara hidratarii; prin faptul ca regleaza si nivelul de zahar din sange, poate mentine sub control diabetul, putand sa il previna daca se ia in calcul consumul acestui tip de apa pe termen lung.

Ce trebuie sa constientizam este ca apa alcalina inseamna o sursa de sanatate, o sansa in plus pe care sa ne-o acordam in a ne pastra starea de bine. Este un dar al naturii de care ar trebui sa tinem cont. Nu sunt restrictii, asadar, poti consuma cantitatea de apa pe care in mod normal o bei, insa in varianta alcalina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *