Cele mai cool cadouri pentru barbati daca le sunt daruite de femei

Cadouri barbati

Un barbat care se preocupa de stilul sau personal si de imaginea sa este mereu atent cu lucrurile pe care le foloseste si cu hainele si accesoriile pe care le poarta in tinutele de zi cu zi. Asta nu il face vreun metrosexual, ci pur si simplu il transforma intr-o persoana ingrijita si care este atenta la imaginea sa.

Ce cadouri cool ar putea primi barbatii acestia de la femeile din viata lor?

Ca femeie ai putea sa te axezi pe piese vestimentare de calitate, pe accesorii vintage sau clasice si pe seturi de produse cosmetice pentru barbati care sunt potrivite cu nevoile lor. Daca femeia in cauza este si mama, sora sau iubita acelui barbat, atunci se vor cunoaste bine gusturile si personalitatea lui, astfel incat darurile oferite vor fi pe masura asteptarilor.

O jacheta buna de piele, in stil nou sau in stil vintage, il va umple de fericire pe un barbat care tine la felul in care se imbraca si caruia ii place moda. Chiar daca mai are asemenea piese de imbracaminte in garderoba, genul asta de jacheta este special deoarece este oferit de catre o femeie iubita de el si va avea o valoare sentimentala mare.

O pereche de blugi Levi’s de cea mai buna calitate ti-l va pune la picioare pe barbatul caruia o oferi. Asta daca esti sotia, iubita sau amanta lui. Numai auzul brandului Levi’s este suficient ca un barbat modern sa fie impresionat iar daca acest cadou minunat si stilat va veni de la o femeie, atunci acel barbat o va iubi si mai mult.

Un ceas Fossil sau U.S. Polo nu este chiar pentru oricine si insasi ideea ca un asemenea accesoriu de lux este daruit din suflet unui barbat, va insemna ca femeia in cauza chiar tine la el si il considera special. Cu o curea din piele sau din otel inoxidabil, oricare dintre cele doua ceasuri va fi un dar cool pentru un barbat stilat si care este mereu punctual.

O pereche de bocanci sau de ghete de calitate de la Timberland sunt, de asemenea, o idee grozava pentru un cadou cool oferit unui barbat stilat si care tine la calitatea imbracamintii si incaltamintei sale. Un nume sonor ca Timberland impreuna cu o piele de cea mai buna calitate il vor asigura pe un barbat ca dragostea acelei femei este de nepretuit.

Oricare dintre aceste cadouri ii vor fi facute unui barbat stilat, acesta cu siguranta nu va avea de ce sa se planga de vreme ce ii vor pica fix ca o manusa sub bradul de Craciun sau de ziua lui de nastere sau de nume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *