Cele mai fermecatoare fete sunt in Romania !

Masaj erotic cu si despre femei frumoase

masaj-erotic

Eram in trecere prin Bucuresti si m-am cazat la un hotel din centru, unde sunt client vechi. Inca nu m-am asezat la casa mea, cum ar spune mamaia, ca de, nici nu prea ai cum, la cate frumuseti sunt prin Romania mai la tot pasul.

Am stat mult in Olanda, apoi o perioada in Anglia, dar de fiecare data m-am intors cu gandul la fetele de pe la noi. Cu jobul international pe care il am, ce presupune multe calatorii, am intalnit, evident, multe fete. Fiind in general si client fidel la hoteluri de lux, am putut sa cunosc tot felul de temperamente si de tehnici. Dar am constatat ca nimic nu se compara cu masajul cu argan.

Pana acum vreo doi ani, tot imi apareau iritatii de la barbierit, insa, dupa cateva sedinte de masaj cu ulei de argan oferit de fetele pe care le-am primit cu multa sampanie chiar la mine in camera de hotel, acum mi-au disparut.

Nimic nu se compara cu frumusetea romancelor noastre. Cum spuneam, am experimentat masajul si in Olanda si in Anglia, dar mereu eram cu gandul la fetele de la noi.

Unde mai pui ca dupa cateva sedinte de masaj am scapat complet de iritatiile care ma deranjau. Dar fetele nu s-au oprit doar la masajul delicat al tenului meu obosit si stresat. Asa ca m-am lasat de fiecare data pe mana lor, ca sa zic ca primesc rasfat. Si nu am regretat. Fetele sunt extrem de pricepute si de seducatoare. Aproape ca nici nu mai stiu pe care sa o aleg. Asa ca imi amintesc cum odata, m-am gandit sa le chem pe toate si sa luam masa impreuna.

Ponturi pentru o seara singur la hotel

femei tocuri

Seara trecuta, cum spuneam, eram inca prin Bucuresti si ma plictiseam teribil in camera de hotel. Asa ca am cautat rapid pe tableta mea www.masajclub.ro, am sunat si am chemat-o pe Renata, care, marturisesc, e preferata mea, datorita formelor voluptoase. Bineinteles, toate fetele de la club sunt delicioase, dar Renata stie sa imi anticipeze de fiecare data orice dorinta.

Nu am avut niciodata probleme cu promptitudinea fetelor. De fiecare data au venit la timp si nici nu m-au parasit cand imi era lumea mai draga. Nici eu nu ma las mai prejos cand vine vorba de generozitate, asa ca la mine nu lipseste niciodata sampania si ciocolata − un mic bonus pentru fete.

In strainatate era diferit. Parca nu se crea aceeasi conexiune si nu spun asta pentru ca fetele nu vorbeau romaneste. Ba chiar odata am dat peste o romanca si mi-am dat seama fara sa vorbeasca de faptul ca e de-a noastra. Era cu mult mai atragatoare decat celelalte. Imi spunea ca nici nu prea se intelege cu olandezele si regreta timpurile cand lucra la un salon din Bucuresti. Tin mine ca am rugat-o sa imi promita sa revina in tara si sa ma telefoneze de indata. Ne-am imprietenit imediat. Cu majoritatea fetelor tin legatura din cand in cand. Unele imi spun ca sunt `rasfatatul` lor preferat.

Trebuie sa va marturisesc ca preferatele mele sunt brunetele, iar cei de la masajclub.ro au angajat mai mult brunete una si una, tocmai pe gustul meu. Asa ca, baieti, daca sunteti prin Bucuresti si nu vreti sa stati singuri in camera de hotel, puteti cauta www.masajclub.ro si de indata va sosi o fata sau chiar 2 sau 3 sa va tina companie. Nu veti regreta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *