Centrala pe paleti de la Shop Einstal

Frig si pana de curent

134229_1

Sunt un mandru posesor al unei centrale termice pe gaz care incalzeste o intreaga casa, destul de bine zic parintii mei, insa sunt un nefericit in ceea ce priveste penele de curent. In weekend am stat 2 zile in frig, datorita faptului ca centralele termice nu functioneaza fara curent. Iar daca tot gazul e scump, stau la casa si am suficient spatiu pentru depozitarea lemnelor ori a peletilor, am zis haide sa vad cum arata o centrala pe peleti. Am cautat si am gasit pe Shop Einstal o centrala pe peleti, frumoasa foc, rosie. Se numeste mai exact Cazan pe peleti BIODOM 27 putere 30 kw ! Peletii sunt produsi în general din rumegus si deseuri lemnoase, tocate pentru a avea o granulatie fina, apoi deshidratate pentru a asigura o umiditate scazuta si ultima data comprimate, supuse la presiuni înalte.

Avantaje cazan pe peleti BIODOM 27 putere 30 kw

cazan-pe-peleti-biodom-27-putere-30-kw-920-369x369

 

Modelul cazan pe peleti BIODOM 27 de la Shop Einstal are o putere terminca cumprinsa intre 8 si 30 KW de intalta eficienta pentru producerea agenului termic pentru instalatii de incalzire centrala.

Modelul • nu este sensibil la tirajul cosului datorita tehnologiei cu ventilator de inalta clasa.

Procesul de ardere este complet automatizat, cu un efort minim, beneficiati asadar de un confort maxim.

Autonomia este ridicata data rezervorului de 200 kg, deci incap multi peleti.

Panoul de comanda este super inteligent deci este digital.

Lucrarile de intretinere sunt minime si sunt usor de realizat.

Aprinderea combustibilului si reglarea intensitatii focului este automatizata fiind necesara doar setarea temperaturii dorite (programare zilnica sau saptamanala a regimului de incalzire).

SI mai ales avantajul principal este ca se utilizeaza un combustibil ecologic, neutru din punct de vedere a emisei de CO2.

 

Autonomie centrala pe peleti

biodom-peleti

Ideea e ca in cazul unei centrale obisnuite in momentul in care se opreste curentul electric, e gata cu ideea de caldura. Desigur daca ai avut noroc si ai ramas cu caldura in casa inainte sa se stinga si caldura se mentine relativ, e datorita izolatiei exterioare ori interioare si a spatiului mai mic de incalzit (casa mai mica ori apartament). Centrala pe peleti de la Shop Einstal de care v-am vorbit pana acum are o autonomie de la 2 pana la 7 zile. Aceasta variaza tot in functie de izolatia casei dar si de cat de bine e realizata instalatia de incalzire. Modelul de centrala pe peleti e produs si importat din Slovenia si e des intalnit ca si folosinta in tara noastra. Ideea e ca daca ai undeva o casa mai spatioasa, chiar si de vacanta, intr-o zona muntoasa e mai rentabil sa folosesti centrala pe peleti de la Shop Einstal decat incalzirea cu o centrala termica normala pe gaz. Centrala pe peleti de la Shop Einstal costa 12 000 RON insa vine cu o tehnologie de ultima ora si cu functioneaza pe peleti, care sunt ecologici 100 % !!! Ideea e pe viitor sa iti produci singur peletii, astfel ca vorbim de o independenta energetica super ridicata !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *