Cum alegi dintre varietatea de oferte imobiliare din Brasov?

Daca ai decis deja ca vrei sa te muti in Brasov, probabil ai aruncat o privire asupra ofertelor imobiliare de pe piata. In conditiile in care mai multe spatii ti-au atras atentia, devine dificil sa te opresti numai asupra unuia. Vestea buna e ca la inceput nu trebuie sa te limitezi din acest punct de vedere. Din contra chiar, e de preferat sa analizezi cat mai multe astfel de anunturi, sa vizitezi apartamentele, respectiv garsonierele care ti-au atras atentia.

Pentru ca vei gasi numeroase oferte imobiliare in Brasov care iti vor face cu ochiul, iata ce te sfatuiesc sa ai in vedere atunci cand le selectezi. Asa iti eficientizezi enorm timpul si gasesti mult mai usor ceea ce cauti.

Stabileste de ce spatiu ai nevoie

E inutil sa incepi sa rasfoiesti ziare, sa dai click-uri dupa click-uri pe portalurile imobiliare, cand nu stii exact ce anume vrei. Te intereseaza o garsoniera sau un apartament? Daca, de exemplu, contactezi un dezvoltator imobiliar precum este Maurer, trebuie sa fii deja decis in aceasta privinta pentru a putea primi cele mai relevante oferte.

Poate in prezent te gandesti ca o sa locuiesti singur o vreme, insa ce planuri ai peste ani? Trebuie sa iei in calcul aceste aspecte, pentru a nu fi nevoit sa vinzi mai tarziu si sa treci iar prin acelasi proces. Nu ar fi nici rentabil.

Orienteaza-te asupra unei zone accesibile

Trebuie sa iei in calcul o multime de factori atunci cand alegi zona. In primul rand, te intereseaza sa fie un cartier curat, respectabil, cu vecini ordonati si linistiti. Daca ai copii sau planuiesti sa ai gandeste-te la accesibilitate fata de unitatile de invatamant.

De asemenea, nu uita de transport. In cazul in care detii propriul automobil, desigur ca vei dori sa ti se asigure si un loc de parcare, iar in situatia in care circuli cu mijloacele de transport in comun, asigura-te ca ai statie in apropiere.

Stabileste bugetul si tipul imobilului

Ai posibilitatea de a alege intre un spatiu nou, modern si apartamentele construite in perioada comunista. Decizia ta va fi influentata intr-o foarte mare masura de catre bugetul de care dispui. Preferabil este sa alegi un spatiu nou, precum sunt cele din ofertele de imobiliare Brasov propuse pe maurer-residence.ro, pentru ca iti ofera si siguranta de care ai nevoie. In general, ansamblurile rezidentiale construite recent sunt ridicate pe terenuri ce au fost verificate, pentru a nu prezenta risc in caz de miscari seismice.

Analizeaza dotarile si facilitatile apartamentului care ti-a captat atentia

Dupa ce ai selectat anunturile cele mai relevante pentru tine, urmeaza sa vizitezi respectivele spatii. Asigura-te ca ai verificat ca instalatiile sa functioneze, atat cele electrice, cat si cele sanitare. Nu ai vrea sa ai ulterior de cheltuit bani pe asta. De asemenea, asigura-te ca apartamentul beneficiaza de o izolatie de calitate. De multe ori parterul si ultimul etaj al blocurilor omit acest detaliu. Probabil stii cat de mult cresc cheltuielile pe timp de iarna cand locuinta nu este izolata corespunzator.

Daca mai sunt si alte aspecte care te intereseaza, nu ezita sa realizezi o lista cu intrebari pe care sa le adresezi vanzatorului. Este mai bine sa le lamuresti inainte de a plati si de a semna contractul decat sa te trezesti cu tot felul de surprize mai tarziu, cand faptul va fi deja consumat.

Daca urmeaza sa te muti cu familia, nu uita sa o iei cu tine atunci cand vizitezi apartamentele. Este important ca fiecare sa isi dea consimtamantul in acest sens.

Intra pe maurer-residence.ro daca te intereseaza sa descoperi oferte imobiliare in Brasov care respecta toate standardele calitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *