Cum sa faci ca work from home sa functioneze si in cazul tau, cu Masatto

Pandemia ne-a determinat sa ne schimbam complet stilul de viata si obiceiurile, iar munca de acasa a devenit obligatorie pentru unii. Intr-adevar, nu putem nega ca nu exista anumite avantaje cand lucrezi de acasa. Esti in confortul propriei case, ai o stare mult mai buna, poti sa faci ce vrei, poti lucra in pijamale. Nu trebuie sa te trezesti mai devreme fiindca nu trebuie sa te aranjezi, nu consumi benzina, nu stai blocat in trafic. Insa, dezavantajul major ar fi ca nu mai faci deloc miscare, care poate pana acum doar din traseul acasa-munca si inapoi iti mai puneai corpul la treaba.

Deci, acum probabil de la atat de mult stat in pat si la biroul de acasa durerile s-au cam accentuat, te simti apatic si parca te concentrezi tot mai greu pe zi ce trece. Indiferent cata cafea ai bea, parca starea nu ti se mai schimba. O revigorare pe masura, in fiecare dimineata, poate fi oferita de un masaj terapeutic.  Iar inainte de somn, un masaj iti va spulbera tot stresul zilei si vei dormi excelent. Masajele ar trebui sa devina parte din rutina ta zilnica, daca iti doresti sanatatea trupului si mintii. Poti avea acces usor la ele, comandand un fotoliu de masaj marca Masatto.

Nimeni nu trebuie sa stie ca tu te relaxezi in timp ce muncesti

Fotoliul Enif de la Masatto poate fi micul tau secret a starii de bine. Daca esti intr-o intalnire plictisitoare prin video call la care nu esti obligat sa participi, dar totusi o faci ca sa n-aiba seful ceva de comentat, de ce sa nu profiti de acest moment? Iti poti lua laptopul si te poti aseza in fotoliul Enif, fara ca cineva sa realizeze ca tu ai parte de un masaj relaxant. Acesta dispune de un mecanism modern si silentios. In timpul masajului ai parte de confort absolut, iar datorita fluiditatii cu care se executa masajul, nu vor exista zgomote produse de robotul de masaj.

Ai parte de masaje inteligente printr-o combinatie de perne si role. Pernele iti vor comprima bratele, umerii, spatele, soldurile si picioarele si durerea muschilor va fi ameliorata. Mecanismul inteligent de care dispune fotoliul Enif iti scaneaza latimea umerilor si inaltimea, iar masajul va fi perfect adaptat pentru corpul tau.

Seara relaxeaza-ti corpul complet setand functia Zero Gravity, in care corpul iti este adus intr-o stare de imponderabilitate. Efectul va fi si mai profund, iar somnul de dupa mai odihnitor ca oricand. Acestea sunt doar o parte din beneficiile lui Enif. Daca vrei sa afli mai multe despre el acceseaza pagina oficiala www.masatto.ro.

Contact:

0756478789

contact@masatto.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *