Cum sa va eliberati de stres cu massato.ro !

Fotolii cu masaj de la massato.ro

A trecut ceva vreme si durerile mele de spate, incep sa se transforme in dureri de gat si in tot felul de chestii care imi strica dispozitia. Cred ca am acumulat prea mult stres in ultima perioada astfel incat, uneori imi vine sa sar in sus de pe scaunul meu de birou. Iar cand ma gandesc ca ar trebui sa imi gasesc o metoda care sa ma elibereze de stres, sunt din ce in ce mai convins ca un fotoliu cu masaj de la massato.ro reprezinta conditia ideala pentru a ma elibera de stresul cotidian dar si de durerile de spate. Astfel ca recent am reverificat oferta de fotolii cu masaj de la www.massato.ro ! Stiti care a fost cel mai bine vandut fotoliu cu masaj in 2016

?

fotoliu-masaj-rokol-7912-maro-3-450x450

Rokol 7912L Home Deluxe 3D Robostic cu incalzire a fost cel mai bine vandut fotoliu cu masaj in 2016 de massato.ro. Acesta dispune de urmatoarea tehnologie;

sistem patentat de masaj avand la dispozitie 6 role; sistem de incalzire pentru spate si role de masaj pentru talpi; sistem Zero Gravity, S Shape, L Shape – Sina de tip L ; Sistem slide astfel ca fotoliul se poate aseza la doar 8 cm de perete; control inteligent prin telecomanda de tip lcd !

Beneficii fotoliu cu masaj Rokol

7912-maro-1

De ce oare acesta e cel mai bine model vandut de massato.ro in 2016 ? Pentru ca fotoliul cu masaj Rokol 7912 se bazează pe teoria TCM potrivit careia masarea celor 12 Meridiane ale corpului uman ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui dar pe langa acest lucru, activeaza functionarea armonioasa a corpului intre Yin si Yang, astfel ca aceasta coordonare dintre Yin si Yang este vitala pentru sanatatea dumneavoastra !

De altfel ca tot am vorbit de tehnologii inovative, de mentionat este faptul ca functia Zero Gravity genereaza o relaxare completa printr-o pozitie naturala si reduce presiunea asupra inimii, dar si a coloanei, favorizand astfel oxigenarea creierului. Astfel se elimina din oboseala si creste considerabil calitatea somnului.

Iarasi trebuie sa stiti ca fiecare picior al fotoliului de masaj este dotat cu 12 perne de aer care masează puternic, lucru ce ajută la circulatia sangelui in zona picioarelor, oferind astfel un plus de relaxare si de echilibru.

Rokol din punct de vedere al apartenentei companiei producatoare, face parte din KANGTAY GROUP si este astfel prima companie ce produce de fotolii cu masaj, avand o istorie de peste 30 de ani. De atunci si pana in prezent Rokol s-a ceoncetrat pe inovarea si producerea sistemelor de masaj si vedem ca pana in acest moment a si reusit cu brio sa creeze fotolii de masaj, disponibile pe massato.ro si in tara noastra.

Plus de asta, pielea ecologica antibacterina dar si dimensiunile cat se poate de reduse, fac din Rokol marca perfecta pentru un fotoliu de masaj care sa va ajuta sa va eliberati de stres si de toate problemele de sanatate de zi cu zi. Acum aceste fotolii cu masaj inovative sunt disponible noi la preturi accesibile doar prin massato.ro !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *