Cum se face masajul erotic

Cum se face masajul erotic

masaj-erotic

Din pacate sunt multe saloane de masaj erotic care au functionat defapt ca si paravan si au promovat sexul si nu masajul erotic. Ideea e ca masajul erotic se face din cele mai vechi timpuri, un masaj erotic poate fi considerat un dans al degetelor pe pielea partenerului, iar folosirea unor lotiuni sau ulei de masaj poate produce placeri senzoriale intense. De multe ori barbatii apeleaza la acest salon de masaj erotic Bucuresti, datorita reticentei partenerului. Un masaj erotic se desfasoara intr-o atmosfera relaxanta, indiferent cine ofera masajul atmosfera este extrem de importanta. De asemenea pe parcursul masajului se folosesc tot felul de substante si lotiuni cu arome, astfel ca dupa o zi grea de munca, un masaj erotic poate sa fie cea mai buna metoda de realxare. Masajul erotic apropie intim partenerii, insa poate fi practicat cu succes si in cadrul unui salon de masaj erotic. Dar va vand un pont, daca vreti sa va apropiat de sotul ori sotia dvs. incercati acest truc numit masaj erotic.

Cunoastem faptul ca masajul traditional ajuta la imbunatatirea starii fizice si mentale, insa dupa cum spuneam masajul erotic se concentreaza si pe alte zone sensibile, care necesita de asemenea atentie. Masajul erotic se incepe prin stimularea coloanei vertebrale si pana la baza spatelui. Miscarea lenta, continua, folosirea de exemplu a unei esarfe moi, presiunea regulata exercitata cu ambele maini sunt recomandate, in detrimentul miscarile grabite. Mainile trebuie sa fie mereu apropiate de zonele erogene in cadrul masajului erotic, insa niciodata la un salon de calitate ca acest salon de masaj erotic Bucuresti nu se trece la fapte, la sex cu finalizare. De exemplu, masajul erotic practicat in cuplu, existand dorinta ambilor parteneri  si bazat pe dragoste,  incredere si respect reciproc, masajul tantric poate reprezenta solutia ideala pentru ejacularea precoce, anxietate si alte afectiuni de ordin psihologic, chiar si probleme de ordin sexual.

Masajclub.ro – Salon de masaj erotic Bucuresti

2Daca nu ati ajuns la un nivel atat de inalt ori vreti inca sa va mai cunoasteti partenerul, trebuie sa stiti ca acest salon de masaj erotic din Bucuresti de care vorbeam mai sus va ofera un masaj erotic si un grad intens de relaxare, avand o ambianta placuta dar si un grad ridicat de seriozitate al salonului, care e foarte atent cu clientii care ii trec pragul dar totodata si restrictiv, astfel ca salonul de masaj erotic ofera doar masaj si atat ! Sunt sigur ca daca vreti sa mergeti impreuna cu sotia puteti invata si cum se face masajul erotic alaturi de o profesionista si mai ales despre beneficiile masajului. Cele mai populare sunt aluncarea anxietatii, combaterea problemelor sexuale, a ejacularii precoce, elimina stresul si stimuleaza sistemul nervos, combate astenia, depresia etc. Ori dragi domni, sunteti liberi sa va creati o portita de timp si sa mergeti la acest salon de masaj erotic si sa va intoarceti apoi seara mult mai relaxat la sotie si cu performante sexuale imbunatatite, deoarece masajul erotic ajuta mult in acest sens, prin imbunatatirea experientei senzoriale prin masaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *