Cum si de ce scriu continut fara diacritice !

Cum sa scriu cu diacritice ?

Coderov.net e unu dintre blogurile mele de suflet pe care scriu si la care in mod special tin. Nu stiu de ce e Coderov Blog si nu alte bloguri cu nume de domenii mult mai atragatoare. Ideea e ca am inceput sa scriu fara diacritice, nu pot schimba nimic pe parcurs si inca odata ma gandesc ca ar fi interesant sa am un blog pe care sa scriu cu diacritice. Cu toate ca din punct de vedere la indexarii si a traficului din google pe keywords nu cred ca difera nimic.

Am dat mai multe search-uri pe google si pe forumuri specializare si rasfoind blogosfera am ajuns la concluzia ca putina lume scrie cu diacritice, multi ar vrea sa foloseasca diacritice pe blog si se intreaba cum sa scriu cu diacritice, in timp de G. nu face diferenta majora intre scrisul cu sau fara diacritice. Ideea e simpla, daca ai continut cu diacritice e posibil sa rankezi mai bine pe cautari cu diacritice, la fel cum daca ai continut fara diacritice rankezi pe keyword fara diacritice, in ambele cazuri insa e nevoie de continut relevant.

Ideea e ca eu sunt perfectionist, iar pe langa continut fara diacritice, folosesc aliniere stanga dreapta la text caci mi se pare ca e mai friendly ochiului cand are de citit un articol mai lung. Eu nu sunt blogger profesionist, iar daca voi scrieti pe blog cu diacritice si observati chestii interesante va astept desigur cu un comentariu. Pana una alta cum sa scriu cu diacritice , cand citesc mult mai usor fara diacritice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *