De ce sa optezi pentru serviciile rent a car de la Go To Globalcar !?

Beneficii atunci cand vrei sa iti inchiriezi o masina? Cu siguranta da! Taxiurile nu mai sunt ce-au fost, iar de transportul in comun, mai ales in aceasta perioada nu mai vorbim.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ai nevoie de un taxi pentru a ajunge la o anumita destinatie si de multe ori nu gaseai unul liber si trebuia sa astepti mai ceva ca dupa un autobuz, iar daca venea, te ocolea cam tot orasul pentru a ajunge la destinatie? Sau, daca nu punea taximetrul, la finalul cursei trebuia sa platesti dublu.

Nici mijloacele de transport in comun nu mai sunt o siguranta de cand cu pandemia. Toata lumea se inghesuie, multi nu poarta masca, iar daca mai prinzi si ora de varf cand traficul este aglomerat, mai bine preferi sa mergi pe jos.

Astfel ca una dintre cele mai bune optiuni este sa cauti inchirieri auto Otopeni si sa inchiriezi o masina. Iata de ce.

Compania Go To Globalcar ofera servicii de inchirieri auto la nivel national din aeroporturile Henri Coanda- Otopeni si Aurel Vlaicu- Baneasa.

Au o flota destul de mare de masini de unde poti alege ceea ce ai nevoie. Masini mici, medii, limuzine sau de lux, la preturi destul de avantajoase.

Toate sunt noi si le poti inchiria fara limita de kilometri, avand toate taxele incluse. Sunt dotate cu aer conditionat, radio-cd, ABS si alte optiuni pentru ca tu sa ai parte de confort si calitate, mai ales daca ai de parcurs un drum mai lung.

Este o companie destul de apreciata la nivel national pentru ca ofera servicii de inalta calitate si flexibilitate in ceea ce priveste nevoile si preferintele clientilor.

Vrei sa mergi intr-un concediu ? Inchiriaza o masina de aici

Daca faci un calcul rapid, costurile pentru a inchiria o masina sunt mai avantajoase decat sa mergi cu propria masina. Daca inchiriezi masina de la www.goto-globalcar.ro acestia iti predau masina cu rezervorul plin si taxele incluse in pret. Poti lua cu tine si animalele de companie, iar daca vrei o masina mai incapatoare pentru toata familia cat si pentru bagaje, aici o gasesti.

Inainte de orice drum mai lung, trebuie sa faci o scurta vizita la un service pentru ca masina ta sa fie sigura si fara probleme. De multe ori vizita scurta se transforma in ore intregi pentru ca mecanicul a descoperit ca trebuie sa iti mai repare cate ceva. La final, pretul ajunge aproape cat concediul tau, iar tu inca nu ai platit taxele obligatorii si nici plinul nu este facut.

Pentru a vedea serviciile oferite si flota de masini, acceseaza site-ul www.goto-globalcar.ro.

 

Date de contact:

office@goto-globalcar.ro

+40 737 452 540

+40 737 452 541

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *