De unde poti sa cumperi un motocultor ?

Despre agricultura si motocultoare

bertolini-agt-motocultor-agt-411-kohler-10-cp-70-cm-freza26996Inainte de toate trebuie sa va spun ca cel mai bun agricultor stie ca pamantul se lucreaza mai bine numai cand cunosti cateva reguli de baza, dar si cand ai la dispozitie unelte performate care sa te ajuta, de exemplu un motocultor. Pentru cei care detin pe langa casa la tara si gradina, asadar o suprafata de pana la 1 ha de cultivat, cea mai recomandata unealta este motocultorul ori multicultivatorul. Toti stim ca in trecut era un efort fizic intens pentru a sapa, insa tehnologia din ziua de azi ne permite sa ne ajutam de utilajele precum motocultoare, care acum pot fi gasite si accesand si magazine online la cele mai mici preturi, daca te intrebi de unde poti sa cumperi un motocultor.

Motocultivatorul este dotat cu motor de putere mica, intre 3 si 12 CP si este simplu condus de o singura persoana cu ajutorul unui ghidon. Acesta este practic o freza motorizata cu care se realizeaza maruntirea pamantului dar si alte procedee indispensabile muncii agricole in pregatirea solului pentru insamantare. Motocultorul are dimensiuni reduse la fel ca si o constructie simpla si un motor de putere medie, spre mica. Motocultoarele au dimensiuni mici insa dispun de capacitatea pregatirii unei suprafate de teren medii, intr-un mod rapid, lucru care le face deosebit de populare in ziua de azi.

De unde poti sa cumperi un motocultor ?

media-line-ms7100cf-motocultivator-7-cp20028-768x576

Ele pot fi utilizate pentru orice suprafata de teren si orice tip de cultura agricola. Daca acum 200 ani stramosii lucrau pamantul cu vaca si plugul, acum printr-o simpla cautare online daca va intrebari de unde poti sa cumperi un motocultor, gasiti magazinul online al celor de la tehnicbazar.ro, astfel ca prin achizitionarea unui motocultor se renunta asadar la clasicele pluguri, sape ori unele utilaje mai vechi si se simplifica astfel mult munca agricultorului amator care isi cultiva poate doar gradina de langa casa.

Principiul functionarii unui motocultor este extrem de simplu. Acest utilaj, motocultorul marunteste solul prin patrunderea in toata suprafata sa de contact, insa este necesara doar o singura trecere. Cel mai important avantaj al unui motocultor este acela ca are capacitatea de a nivela solul prelucrat cu exactitate si mai ales de a indeparte pietrele de la suprafata solului in lateral.

Printre cele mai apreciate firme, care furnizeaza motocultoare pe piata din Romania, mentionam: Honda, Sep, Ruris, Loncin, Bronto, O-Mac, Gardelina. La fel ca si in cazul oricarui produs brand-ul producator reprezinta un aspect esential de care multi agricultori amatori se intereseaza inainte de a achizitiona chiar si de pe internet un produs. Se cunoaste astfel ca cel mai important este motorul pentru un motocultor.

Daca va intrebati de unde poti cumpara un motocultor ieftin, acim nu va mai ramane decat sa accesati tehnicbazar.ro, sa gasiti un motocultor ieftin , bun si potrivit pentru suprafata pe care o aveti la dispozitie. E chiar recomandat sa comandati online deoarece doar frunzarind prin mai multe pagini de oferte si specificatii tehnice puteti sa gasiti utilajul potrivit necesitatilor dumneavoastra. Daca nu sunteti convinsi de performante tehnice puteti oricand returna produsul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *