Descopera ofertele de la Altecovent si afla de ce ai nevoie de un sistem de ventilatie acasa

Altecovent este un magazin online de la care poti comanda sisteme de ventilatie de diverse tipuri, in functie de ceea ce ai nevoie. In fiecare casa este nevoie de un sistem de ventilatie, chiar daca nu toata lumea constientizeaza acest lucru. Ne concentram pe decor, pe finisaje, vrem ca totul sa fie cat mai frumos asezat si cu bun gust. Totusi, cu sanatatea ta si a celorlalti membrii ai familie cum ramane? Aerul pe care il respirati are influenta directa asupra sanatatii, deci sistemul de ventilatie pentru acasa joaca un rol major.

Indiferent daca esti in etapa de proiectare a casei sau daca este deja construita, afla ca poti alege de la Altecovent un sistem de ventilatie ideal, care sa indeplineasca toate cerintele pe care le ai. Afla in continuarea acestui articol ce pachete promotionale poti achizitiona de la ei, alaturi de mai multe informatii despre importanta unui astfel de sistem.

De ce ai nevoie de un sistem de ventilatie acasa?

In fiecare zi respiram un aer plin de noxe din cauza fabricilor si a masinilor, alaturi de multi alti factori care contribuie la poluare. Multi dintre noi considera ca in propria casa aerul este curat, nu afecteaza sanatatea. Realitatea este insa alta. In orice loc am fi, surse care sa polueze aerul exista.

Probabil nici nu te-ai fi gandit ca produsele de curatenie pe care le folosesti pot afecta calitatea aerului din casa, spre exemplu. Poate te gandesti ca atunci cand deschizi geamul aerisesti in casa, dar tot ce faci este sa introduci aer poluat de afara, care sa inlocuiasca aerul poluat din interior. In acest caz care este solutia?

Solutia ar fi o ventilare eficienta a casei, pe care o poti obtine cu ajutorul unui sistem de ventilatie cu recuperare de caldura de la Altecovent.

Sistem centralizat vs. sistem descentralizat

Chiar daca ai aflat ca un astfel de sistem este benefic pentru casa si familia ta, probabil alegerea sistemului potrivit poate fi un task destul de dificil, pe care il consideri mult prea complicat, atunci cand nu stii exact ce trebuie sa alegi.

In acest sens, pentru inceput trebuie sa stii ca poti alege intre doua tipuri de sisteme: cele centralizate si cele descentralizate. Prima varianta necesita instalarea prin pereti a sistemelor de tubulatura, au nevoie de o camera/ un spatiu special pentru sistem. Motiv pentru care este recomandata pentru cei care monteaza ventilatia in etapa de proiectare a unei case.

Sistemele descentralizate in schimb pot fi montate chiar si intr-o casa deja construita, fara prea mult deranj. Asta daca vei apela la o echipa de profesionisti cum sunt cei de la Altecovent, care te pot ajuta de la primul pana la ultimul pas. Astfel de decizii pot fi luate si in functie de locuinta, concret pe ceea ce aveti nevoie.

De ce sa alegi un sistem GetAir?

Sistemele GetAir sunt nou aparute pe piata si sunt una dintre optiunile spre care sa iti indrepti atentia. Asta pentru ca sunt sisteme descentralizate, deci potrivite pentru aproape orice tip de casa si pentru ca iti pot aduce avantaje multiple. Avand in vedere ca sunt create in functie de ultimele standarde tehnologice, acestea sunt extrem de utile si benefice pentru o casa.

Un astfel de sistem are si o grila ventilatie potrivita pentru orice incapere, cu un design simplu si modern. Astfel poate fi integrat in orice tip de decor interior, fara sa modifice stilul sau aspectul per total. In plus, dispune si de un deflector de zgomot, motiv pentru care este si foarte silentios, nu deranjeaza in niciun fel.

Una dintre inovatiile cu care vine la pachet un sistem GetAir este faptul ca are si o aplicatie de tip Smart Control. Cu ajutorul ei vei putea seta pentru fiecare incapere moduri de ventilatie diverse. Asta inseamna ca in dormitor poti mentine un mediu exact asa cum iti place, iar in celelalte camere poti avea setari diferite. Daca vrei sa scapi de griji poti seta pe modul automat si sistemul de ventilatie va porni singur in cazul in care nivelul de poluanti detectat este prea mare.

Care sunt avantajele de care ai parte?

Sistemele de ventilatie te ajuta nu doar sa ai un mediu cat mai sanatos in fiecare camera, un aer curat, cat si din alte puncte de vedere. Vei uita de umiditatea sporita din baie sau bucatarie si, in plus, cu ajutorul unei ventilatii optime de la Altecovent nici nu vei mai avea probleme cu mucegaiul sau igrasia.

De asemenea, aceste sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura te ajuta sa reduci costurile lunare pentru facturi. Asta pentru ca nu vei mai deschide geamurile sa aerisesti in casa si astfel nu va fi evacuata toata caldura. Cu ajutorul recuperatorului de caldura aerul viciat este eliminat si cel introdus in incapere preia din caldura, astfel incat mentii aceeasi temperatura in casa.

Printre avantaje se enumera si faptul ca aceste sisteme nu consuma foarte multa energie electrica. Ai deci parte de utilitate sporita, aer curat si economie cu privire la facturile lunare. Toate acestea cu ajutorul unui sistem de la Altecovent.

Descopera pachetele promotionale cu sistemele de ventilatie

Daca vei accesa pagina www.ventilatiecurecuperarecaldura.ro vei vedea inca de pe prima pagina toate categoriile de produse dintre care poti alege, alaturi de pachetele promotionale. Poti achizitiona kituri si sisteme complete la preturi avantajoase.

O astfel de investitie de moment poate fi acoperita in aproximativ doi ani de la montare, avand in vedere celelalte costuri pe care le reduci. In plus, daca vei comanda de la ei poti avea parte de servicii complete. Un reprezentant te poate ajuta sa alegi sistemul potrivit si mai apoi poti alege ca echipa de specialisti sa vina sa il monteze.

Aceasta dispune de toate materialele de lucru necesare, are experienta in domeniu si poti avea incredere ca va oferi servicii ireprosabile. Este important locul in care este montata ventilatia pentru a fi eficienta pentru intreaga incapere, alaturi de alte aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare.

Afla mai multe informatii de la reprezentanti sau chiar din cadrul site-ului lor oficial.

Contact:

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *