Descopera platforma yload.ro pentru facilitarea procesului de a trimite sau de a primi marfa

De ani si ani de zile oamenii au nevoie sa transporte marfa dintr-o parte in alta a tarii si chiar in afara acesteia. Bursa de transport este atat de necesara si de cautata de sute de persoane in fiecare zi, motiv pentru care a aparut yload.ro. Aceasta este prima platforma care ajuta foarte mult transportatorii si expeditorii prin faptul ca acestia pot lua contact mult mai usor unii cu ceilalti.

Cand vorbim despre bursa de transport nu vorbim doar despre firmele care au nevoie de marfa pentru depozitul sau magazinul lor. Vorbim si despre oamenii de rand care au nevoie sa trimita anumite lucruri cu un camion in alte orase. Aici vorbim si despre transportatorii care cauta clienti zi de zi. Astfel platforma pe care cele doua parti se intalnesc este yload.ro.

Cum te ajuta yload ca si expeditor?

Daca esti expeditor si ai nevoie sa trimiti diverse marfuri, poti utiliza foarte simplu yload. Trebuie doar sa postezi un anunt in care vei introduce toate informatiile relevante cerute. Printre aceste informatii va trebui sa scrii ce transporti, ce cantitate, deci despre cate kilograme este vorba, de tip de camion ar fi necesar si oferta de pret.

Poti realiza documentele de transport online fara alte batai de cap si poti chiar vedea in timp real camioanele care sunt disponibile astfel incat poate alegi unul dintre ele.

Cum te ajuta yload ca si transportator?

Ca si transportator poti avea parte de mai multe avantaje daca utilizezi Yload. Trebuie sa stii ca sunt si abonamente disponibile lunare sau pentru o perioada mai lunga. Un abonament iti poate oferi posibilitatea de a beneficia de serviciu de dispecerat 24/7, tracking GPS, acces la clientii care au regulat marfa de transportat si multe alte aspecte de acest gen.

Cu ajutorul acestei platforme poti avea mereu clienti pe care sa ii ajuti cu transportul astfel incat sa nu mai fii nevoit sa ii cauti prin alte mijloace online. Toate informatiile sunt transparente si poti comunica foarte usor cu expeditorul astfel incat toate informatiile sa fie bine stabilite si contractul sa fie incheiat atunci cand pornesti la drum.

Este o platforma foarte utila care vine cu foarte multe avantaje de care pot beneficia toti cei interesati. Acceseaza site-ul si descopera mai multe informatii in acest sens.

Contact:

0040377101515

comanda@yload.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *