Despre tuning auto !

De ce as apela la tuning auto !?

dacia-tunata

In primul rand cei care apeleaza la tuning auto isi doresc o schimbare a look-ului masinii in astfel incat aceasta sa fie unica. Deci e bine de stiut acest aspect, insa in materie de tuning sunt multi pasionati care isi realizeaza lucrarea singuri, pe parcursul mai multor ani. Personal daca as vrea sa imi tunez masina asa as proceda, in detrimentul unui atelier de tuning. Pe de alta parte exista multe siteuri care incurajeaza exact ceea ce zic eu, iar unul dintre ele este Autolegona.ro!

Desigur ca pe langa tuning-ul simplu pe care il poti realiza prin cumpararea unor accesorii, exista si tuning care sa imbunatateasca performantele audio sau puterea motorului. Vorbim asadar de un tuning auto mai scump cand vine vorba de modificari mai mari. Problema e ca daca mi-as tuna masina nu as incerca sa investesc extrem de mult, deoarece ca si pret de vanzare masinile tunate sunt personale, deci nu poti cere un pret de pornire la care sa adaugi elementele adaugate, pentru ca cumparatorul vrea in cele mai multe cazuri ca el singur sa isi tuneze masina, in functie de gusturile sale.

Despre accesorii tuning auto

Trebuie sa recunosc ca nu imi plac tuningurile foarte complexe din punct de vedere al look-ului ci mai degraba le apreciez pe cele simple. O vopsea modificata, niste elemente cromatice, esapamente schimbate, plus alte ornamente reprezinta modificari pe care le-as aduce masinii mele in cazul in care as avea un buget pentru tuning auto. In cazul in care faci modificari la motor cred ca situatia e mai delicata , trebuie sa treci pe la RAR, sa apara in cartea auto modificarile etc. Din punct de vedere al gusturilor mele, masina mea preferata e una 4 x 4, poate din frustrarea romanului satul sa mearga din gropi in gropi cu un Logan pe drumurile patriei.

Recent am vazut la un prieten ca si o Dacia Logan se poate tuna cu bun gust si totul incepe prin schimbarea jentilor, alte spoilere, oglinzi cromate, covoroase sport plus o vopsea modificata si gata am clasicul Dacia Logan tunat. Cele mai multe masini tunate, ca tot e vorbim de tuning auto, sunt bmw-urile. Multi au o pasiune pentru aceasta marca, BMW, si prin urmare au un buget rezonabil incat sa isi tuneze masina cu suficient de bun gust, mai ales ca in materie de tuning poti sa faci cam ce vrei si in Romania. Pentru tuning auto recomand sa va cumparati asadar diverse accesori daca sunteti incepatori in ale tuning-ului. Iar odata cu cat investiti mai mult in masina, sa faceti un calcul si sa vedeti daca merita sa faceti modificari mai complexe. Sa nu uitam ca si interiorul e important in tuning auto nu doar look-ul exterior.

Contact accesorii tuning auto

https://Autolegona.ro/165-tuning-auto

office@legona.ro
Telefon: 0740054255
Adresa: Strada Oituz BT , 1A, Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *