Faci schimbari pe acasa? Alege gresia si faianta rectificata de la Gudart

Chiar daca acum este frig afara, parca vei clipi de cateva ori si deja este primavara. Timpul trece repede si trebuie sa ne organizam de inainte cu tot ce avem de facut. Astfel daca ai in plan niste schimbari pe acasa cat de curand, poti sa te interesezi de pe acum si chiar sa le comanzi. Descopera, deci, gresia si faianta rectificata de la Gudart.

Fa cumparaturile din timp

Cand le ai pe toate pregatite dinainte este mai simplu sa incepi munca, deci de ce sa nu achizitionezi de pe acum gresie si faianta rectificata de la Gudart si la primavara sa stai linistit cand vin muncitorii sa inceapa renovarea. Plus ca investitiile mari dintr-o data pot fi o gaura destul de mare in buget, ceea ce nu iti doresti.

Chiar daca la gudart.ro gasesti produse la preturi exceptionale, pentru ca lucreaza direct cu producatorii. Calitate de marfa italiana si designuri, culori si modele conform noilor trenduri, produsele perfecte cu ajutorul carora poti avea finisajele preferate acasa.

De ce sa alegi gresia si faianta rectificata?

Cand vorbim despre gresie si faianta rectificata vorbim despre niste procese complexe prin care acestea placi trec, astfel incat sa fie perfect drepte, deci mai usor de montat. Pentru acest proces este nevoie de masinarii speciale si de timp in plus pentru procesul de productie, dar rezultatele sunt pe masura.

Chiar si energia electrica utilizata creste, ceea ce face ca si pretul acestora sa creasca. Totusi, cand faci niste schimbari pentru cativa ani buni, vei prefera calitatea. Cand vor veni montate, aceste placi rectificate nu necesita rosturi, datorita faptului ca sunt perfect drepte la fiecare margine.

Gresia potrivita pentru casa ta

Alegi din game variate de modele, exact pe cele potrivite pentru casa ta. In acest sens ai in vedere si mobila care va fi in fiecare camera si stilul pentru care sa optezi, astfel incat toate sa se completeze si sa contureze frumos aspectul pe care il visezi in materie de design interior.

Stiai ca stilul unei camere porneste de la gresia si faianta din aceasta? Opteaza, deci, pentru culori neutre precum crem, gri sau chiar alb-negru pentru a nu te conditiona atunci cand alegi mobila. La Gudart poti gasi zeci de variante care cu siguranta iti vor placea. Poti alege chiar si dimensiunile pentru fiecare placa astfel incat sa fie asezate exact asa cum iti doresti.

Contact:

office@gudart.ro

0728932090

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *