Investeste in tine! Cursuri auto regasesti disponibile la eCalificat

Pandemia ne-a cam pus frana. Aproape toate domeniile au stagnat, iar din pacate unii au inchis domeniul de activitate si s-au vazut nevoiti sa se reprofileze. Pentru cei pasionati de un domeniu sau care deja fac parte dintr-o breasla si ar dori sa aprofundeze cunostintele, un curs ar fi de mare folos. Pentru ca investind in propria persoana nu vei gresi nicicand. Cursuri online gasesti la eCalificat!

Cursuri auto, noutatea de la eCalificat

Pentru cei interesati de nisa auto eCalificat aduce ca noutate cursuri auto. Sunt 2 tipuri de astfel de cursuri –  despre cutia automata si despre sistemul de franare, cate unul pentru fiecare nivel, adica incepatori si avansati.

Doritorii sa se inscrie la unul din acestea afla din pagina oficiala, www.ecalificat.ro, daca mai sunt locuri disponibile si cum vor putea deveni cursanti cu acte in regula. Plata va fi online realizata, iar cursul se va desfasura exclusiv online.

Perspective de viitor

Domeniul auto este unul cu perspective de viitor. Daca tinem cont de dinamica unor domenii de activitate, de faptul ca digitalizarea inlocuieste unele task-uri sau ca sansele ca unele job-uri sa dispara sunt mari, nu se poate spune acelasi lucru despre domeniul auto.

Cei care doresc sa isi aprofundeze cunostintele pot opta pentru un curs de la eCalificat. Ca urmare a cursului vor cunoaste detalii despre mecanismele planetare, despre banda de franare sau despre cum functioneaza si tot ce este necesar despre schimbarea treptelor de viteza de la cutia automata. Un certificat de absolvire oferit la final va sta marturie a cunostintelor dobandite.

Cum te poti inscrie

Online, direct din portalul ecalificat.ro. Dupa inregistrarea platii cursantul are acces la materialele de studiu, la toate informatiile necesare despre curs. Cat despre desfasurarea cursului, totul este online desigur. Platforma de elearning este gandita astfel incat sa nu impuna dificultati cursantilor.

Cursuri diverse, individuale si colective, la eCalificat

Tot aici cei interesati regasesc si alte tipuri de cursuri. Daca ocupa o pozitie de leader, de management intr-o firma pot invata mai multe despre cum sa prioritizeze lucrurile, despre cum afecteaza emotiile productivitatea si alte aspecte corelate. Cursuri de marketing, comunicare, dezvoltare personala sunt de asemenea parte din acest portofoliu.

De asemenea, pentru cei care doresc sa ofere formare profesionala angajatilor pot opta pentru cursurile pentru companii.

Studiind vom deveni mai buni! Iar un curs in plus nu strica niciodata. Descopera portofoliul de la ecalificat.ro.

Contact:

office@ecalificat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *