Lucky Studio ofera conditii excelente de munca in videochat

castiguri videochat

Raporturile facute in balanta cu cerintele celor din societate au aratat ca majoritatea femeilor din Romania sunt in cautarea unor joburi care sa le poata oferi o viata mai confortabila, cu timp liber, suport financiar multumitor si mai putine ore de munca. In momentul de fata, majoritatea lucreaza mai mult de 10 ore pe zi, pentru 1.000 de lei pe luna, lucru care nu se intampla si la Lucky Studio, de exemplu.

In timp ce romanii primesc din partea angajatorilor romani un salariu minim pe economie, Lucky Studio dispune de joburi in Iasi in care venitul lunar minim este de 4.500 de lei. Acesta este minimul pe care il poate castiga un model de videochat la Lucky Studio Iasi.

Orice fata poate castiga peste 4.500 de lei lunar la Lucky Studio

cat se castiga din videochat

Veniturile din acest studio de videochat difera foarte mult de veniturile actuale de pe piata muncii deoarece Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Avand parte de acest renume, Lucky Studio s-a ridicat la standardele prestigiului pe care il are, oferind suportul financiar pe care o romanca si-l doreste.

Fie ca este vorba de un model experimentat in videochat, sau unul neexperimentat, la Lucky Studio oricare dintre aceste doua tipuri de modele pot castiga intre 300 si 800 de lei zilnic.

Bani ce le duc la veniturile de peste 4.500 de lei in fiecare luna, despre care s-a mentionat si mai sus. Desi nu multi angajatori pot oferi banii la zi, Lucky Studio a putut sa abordeze acest sistem de plata, fiind primul din Romania care a reusit asta.

Modelele de la Lucky Studio primesc bani in fiecare zi, peste 300 de lei

castiguri videochat lucky studio

La fiecare sfarsit de tura, indiferent de ora, fetele isi pot lua banii incasati, Lucky Studio oferindu-le castigurile fara intarzieri, deoarece plata din acest studio este corecta.

Si nu numai plata este una corecta, ci si toate sistemele care reprezinta Lucky Studio in sine. De la confidentialitate, discretie, liniste si confort, pana la libertate si servicii zilnice, Lucky Studio garanteaza 100% corectitudine si legalitate.

Inca de la inceputul angajarii in videochat, orice fata isi poate alege propriul program de munca, propria camera de logare si metoda de salarizare pe care o doreste. Fie este vorba de salariul garantat de 4.500 de lei, fie alege banii de pe comision, din urma caruia castiga intre 300 si 800 de lei zilnic.

Iar fetele pot castiga mult mai mult, comisionul din studio fiind unul progresiv, care incepe de la 50% si ajunge la 80% din castiguri. Comision ce le aduce fetelor si premii la fiecare sfarsit de saptamana, reprezentate in bani cu valori intre 300 si 3.000 de lei.

13 thoughts on “Lucky Studio ofera conditii excelente de munca in videochat

 1. Eiiii da… Eu nu cred ca as castiga 4.500 de lei daca as veni la Lucky Studio, sincer. :)) nu-s in stare, nu cred. :-/

 2. Cu siguranta vei fi in stare Emma !. Si, daca tu consideri ca nu poti, ai varianta salariului garantat, adica 4.500 de lei pe care ii vei primi oricum, indiferent de ce faci 🙂

 3. Am mai auzit de Lucky Studio si de castigurile zilnice, dar nu am vrut sa ma angajez pentru ca n-am considerat ca este o stabilitate in asta. Acum vad ca oferiti si salariu garantat. Ce ar trebui sa fac pentru el?

  1. Sa alegi o tura de munca, si apoi sa stai sa socializezi in fata monitorului, 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Deci este foarte usor 🙂

   1. Daca ma angajez la Lucky Studio si dupa o luna constat ca nu mai vreau, dar am semnat un contract pe un an, de exemplu. Nu mai pot pleca?

   1. Nu este o exagerare, este o realitate. Fetele pot ajunge la comisionul mai mare in momentul in care castiga mai mult. Este un calcul logic 😀

    1. Urmaresc cu interes discutia… e si greu sa faci o alegere, insa voi femeile puteti dezvolta adevarate polemici utile.

  1. in cazul in care am 35 de ani, oare ma pot angaja la Lucky Studio pentru salariul garantat? Ca nu cred ca pot lucra de pe comision. :-s

 4. Poti lucra in orice fel doresti la Lucky Studio. Desigur ca te poti angaja. Cu buletinul poti merge la interviu, unde vei vorbi cu Claudia. Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *