Montarea sistemului de ventilatie in etapa de proiectare. Da sau ba? Echipa Altecovent te ajuta

Cei care sunt in plin proces de constructie a unei case cu siguranta nu se gandesc doar la ideea de a monta un sistem de ventilatie. Totusi, este un aspect care trebuie luat in considerare. Importanta unui sistem de ventilatie intr-o casa este foarte mare pentru ca are influente si asupra sanatatii si este si un sistem care poate spori confortul dintr-o casa.

Sistemul de ventilatie montat la timp intr-o casa poate creste sau scadea valoarea unei case, lucru pe care nu multi il stiu. Daca esti in plin proces de proiectare a unei case – casa ta de vis – trebuie sa apelezi la ajutorul celor de la Altecovent pentru a beneficia de serviciile si de produsele lor.

Cum ajuta un sistem de ventilatie?

Sunt mai multe avantaje de care ai parte atunci cand alegi sa montezi un sistem de ventilatie cu recuperator caldura. Acesta extrage aerul viciat din casa si il inlocuieste cu aer de afara. Un aspect important este faptul ca acest sistem filtreaza aerul inainte, astfel incat sa minimizeze noxele si praful care intra in casa.

Cu ajutorul unui astfel de sistem de ventilatie care dispune si de recuperator de caldura poti economisi chiar lunar sume de bani, pentru ca reduci costurile pentru caldura. Daca renunti la acel proces de aerisire a casei cu ajutorul geamurilor deschise caldura ramane in incaperi. Important de avut in vedere cand instalezi acest sistem. De preferat ar fi sa te gandesti la acest aspect inca din etapa de proiectare a casei.

Montarea eficienta a unui sistem de ventilatie

Pentru a evita deranjul, mizeria si praful ce vin odata cu montarea sistemului, de preferat ar fi sa te ocupi de acest aspect inca din etapa de proiectare. Echipa Altecovent te poate ajuta in acest sens, atat cu serviciile, cat si cu produsele necesare.

Daca il montezi astfel vei avea parte de o eficienta maxima pentru ca vor putea fi montate toate tevile si filtrele prin perete, astfel incat sa circule in toata casa. Vei avea loc special in care vei vrea sa fie montate. Tot sistemul va fi astfel montat exact asa cum trebuie si astfel vei reduce si din zgomotul pe care acesta il face. Una dintre cauzele cele mai comune ale zgomotului deranjant pe care il creeaza un sistem de ventilatie este redat de o lucrare problematica.

Alege echipa Altecovent atunci cand vrei sa montezi un sistem de ventilatie cu recuperator de caldura si vei avea parte de servicii ireprosabile si preturi exceptionale.

Contact:

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *