Nevoile pe care le implica o casa moderna

Produse de la Clinit, de mare ajutor

Locuinta presupune o investitie considerabila, pentru majoritatea chiar o investitie pe viata. Asadar, mobilarea si amenajarea cu simt estetic este primul pas care trebuie realizat. Bineinteles, asta in cazul in care imobilul este deja echipat cu instalatiile tehnice aferente.

Un mobilier de calitate presupune un cost rezonabil, iar cel mai neplacut si iritabil lucru este sa constati ca substantele de curatenie folosite le-au alterat aspectul fizic. Este extrem de frustrant si numai cei care au trecut printr-o experienta similara cunosc sentimentul! Ce este de facut in acest sens? Raspunsul este simplu, sa achizitionezi produse de calitate de la cei mai seriosi furnizori de pe piata. In acest sens, Clinit dispune de un magazin online produse curatenie care satisface si cele mai exigente cerinte, fara niciun risc neplacut.

Sfaturi privind curatenia

In primul rand, ca proprietar al unei case, trebuie sa stii sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa acorzi o parte din el curateniei. De ce este atat de importanta aceasta activitate? Deoarece casa te reprezinta, este cartea ta de vizita si vorbeste despre tine oaspetilor. Daca dispui de putin timp liber, varianta de a apela la o menajera este cu siguranta cea mai buna alegere. Insa trebuie sa ii asiguri produse profesionale de curatenie, pentru ca treaba sa mearga ca unsa!

Totusi, nu te lasa numai in baza ei. Cate 10 minute pe zi de curatenie generala este benefica pentru a asigura in permanenta casei tale un aer curat, si la propriu si la figurat. Si unde mai pui ca faci si putin efort fizic, atat de necesar pentru organism!

Baia si bucataria ar trebui sa fie prioritare pe lista fiecarei gospodine atunci cand incepe curatenia. Bacteriile si virusurile se simt ca la ei acasa in aceste medii, asadar evita cu orice pret multiplicarea acestora. Un alt sfat ar fi sa lucrezi de sus in jos, intrucat este enervant sa revii asupra unui lucru de mai multe ori. Fii responsabila, dar imparte sarcinile intre toti membrii familiei. Fiecare trebuie sa contribuie catusi de putin la mentinerea ordinii si a curateniei in casa. Responsabilizeaza pe fiecare in parte.

Produse de curatenie populare

Revenind la riscul de a deteriora anumite piese de mobilier prin uitlizarea necorespunzatoare a anumitor produse, SUMA MULTIPURPOSE este recomandat pentru suprafetele dure. In fapt este un detergent cu o compozitie foarte concentrata si o putere miraculoasa de a curata blatul din bucatarie. Vasele peste care s-au depus resturi alimentare uscate precum si pardoselile cu urme de grasime si-au gasit solutia optima in acest produs. Datorita formulii sale concentrate, se evita riscul unor cheltuieli exagerate. Flaconul are capacitatea de 1,4 litri si confirma zicala „Esentele tari se tin in sticlute mici”.

Un alt produs de top este EFEKT MOBILA. Piesele de mobilier confectionate din materiale de calitate au nevoie de produse de curatenie pe masura. Sunt foarte sensibile in fata substantelor toxice care intra in compozitia celor mai multor produse compercializate pe piata. Ei bine, cu produsul mentionat poti uita de acest risc. Pe langa curatarea eficienta si fara urme inestetice, lasa in urma un miros placut si neutru, fara a deranja simturile si a celor mai pretentiosi oameni.

O baie curata adora SANI 4 IN 1. Este de inteles acest lucru. Pe langa indepartarea calcarului, sarcinile acestui produs se extind pana la dezinfectare si dezodorizare a suprafetelor dure, rezistente la acid si la apa. Necesita o atentie sporita la utilizare, intrucat este pe baza de acid. Bacteriile si ciupercile pot sa isi ia adio de la baia ta.

Sfaturi utile ai primit, iar produse de curatenie de top ti-au fost sugerate. Nu mai ramane decat sa te inarmezi cu multa rabdare. Spor la treaba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *