Preotii au nevoie de produse bisericesti de inalta calitate

Produse bisericesti de la Crilovic Vaslui !

header

Romania e o tara crestin ortodoxa, iar numarul locuitorilor care merg la biserica zic eu e foarte mare, comparativ cu UE. Sunt foarte multe biserici construite in ultimii 25 ani, exista un cler monahal minunat, care merita sa isi achizitioneze produse bisericesti de calitate, dar ca si in fiecare padure exista uscaturi. Pana la urma totul tine de vocatie si de constiinta ! Astfel ca datorita cererii de vesminte bisericesti S.C. CRILOVIC SRL din Vaslui, are o gama larga de produse bisericesti de inalta calitate precum: vesminte brodate, vesminte tesute, vesminte arhieresti, vesminte diaconesti, reverende, epitrahile, bedernite, acoperaminte biserica, epitatafe, prapuri – steaguri !

Despre biserica si produse bisericesti de inalta calitate

epitaf brodatDe exemplu un epitaf brodat este folosit în mod special in perioada Pastelui si a Inaltarii. Preotii, indiferent oarecum de rangul parohiei poarta in timpul slujbei vesminte preotesti tesute din brocard, alaturi de care primesc si un set complet de acoperaminte pentru sf. vase la pretul de doar 850 RON! Crilovic este o firmacu o vechime de 3 decenii in domeniul realizarii de produse bisericesti de inalta calitate, mai exact vorbim de peste 34 de ani in care au oferit produse bisericesti pentru sute, poate chiar mii de biserici. Pentru Invierea Domnului de exemplu exista alte vesminte bisericesti, de exemplu Vesminte brodate cu un model deosebit, plin de simboluri ortodoxe:potir, vita de vie si spice de grau; felonul este infrumusetat cu icoana Invierii iar epitrahilul cu cei 4 evanghelisti la pretul de 2 000 RON ! Cei care sunteti de la tara probabil cunoasteti un steag de inmormantare, un prapor care este folosit de-a lungul ceremoniei de inmormantare. Iar care mergeti si mai des la biserica stiti de acoperaminte pentru sf vase brodate cu cei 4 evangh. pe potir, serafimi pe disc etc. avand pret 1 000 RON !

Tot am vorbit prieteni de produse bisericesti de calitate , iar chiar eu inainte sa redactez articolul, mi-am dat seama ca aceste produse bisericesti, datorita felului cum sunt lucrate costa anumite sume modice ori mai ridicate. Iar stiti voi ca taxa aia anuala platita bisericii, e extrem de necesara ca o biserica sa se poate intretine, conserva, preotii care slujesc sa nu duca lipsa de produse bisericesti de calitate. Slujba sa fie una Inaltatoare si care sa asiste cu bucurie in suflete enoriasii. Din pacate in societatea asta contemporana banul a devenit un instrument josnic si nu mai stim cand banul il dam in folosul lui Dumnezeu si a bisericii unde suntem arondati si din pacate generalizam. Se fac generalizari in intreaga societate precum “toti medicii iau spaga, toti preotii….etc” ! Dar daca sunteti inteligenti si aveti prin preajma persoane preoti o sa vedeti cat de multe sacrificii fac si cum e cu adevarat o viata de preot care il slujeste pe Dumnezeu cu toata fiinta sa. Iar sa nu uit de CRILOVIC acum am observat ca au si Perna brodata pe catifea cu vulturul bicefal, la dim de 70/50 cm, foarte potrivita pentru rugaciune sau la sfintirea bisericii ! Va recomand asadar produse bisericesti de calitate de la SC CRILOVIC SRL !

perne bisericesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *