Produse cosmetice bio online

Cuvântul  „Bio” a devenit un cuvânt poate chiar prea mult folosit. Carne bio, ouă bio, legume bio, fructe bio aşa că voi aminti şi despre produse cosmetice bio online .

De fapt ce înseamnă Bio? Întoarcerea noastră la natură, la viaţa primară.

Cuceririle ştiinţei au adus şi beneficii civilizaţiei umane, dar şi multe neajunsuri, multe situaţii în care organismele se pot îmbolnăvi.

Produse-cosmetice-bio.ro este un magazin online de cosmetice bio și ingrediente cosmetice. Ca un sfat pentru bărbaţi, nu vă aventuraţi să cumpăraţi că sigur nu veți şti. Mai bine daţi cardul dumneavoastră  soţiei, prietenei, fiicei … şi lăsaţi-le pe ele să aleagă.

Dacă vrei produse cosmetice bio poţi căuta în paginile acestui site. Aceste produse sunt destinate  îngrijirii tenului, corpului și părului.

Produse-cosmetice-bio.ro este un magazin online care  importă o gamă variată de produse și ingrediente cosmetice bio din Germania și le comercializează pe piața din Romania. Firma germană este certificată de organizația de renume mondial ABCERT AG ca distribuitor de produse cosmetice bio.

Despre produsele bio pot să spun că sunt acele produse care la originea lor provin din plante sau animale, în creşterea cărora nu a intervenit factorul uman. Fără îngrăşăminte, fără alţi stimulenţi cum sunt hormonii de creştere, fără nimic adăugat. Am făcut aceste aprecieri pentru că am văzut într-un magazin o fătucă ce dorea să cumpere ouă bio. Am văzut-o că a trecut de mai multe ori pe lângă raionul de produse bio însă întreba unde sunt aceste ouă. Puţin contrariat am început o discuție cu ea:

  • Nu aţi văzut ouăle bio sau ce se întâmplă? De ce doriţi ouă bio.
  • Aşa este moda!
  • Dar ştiţi ce sunt acelea oua bio?
  • Mă luaţi la mişto? Sunt ouă dar trebuie să aibă coaja albă.
  • !!!!!
  • Şi de ce le zice eco?
  • Aşa le-a denumit fabricantul din UE.
  • Ştiţi ce caracteristici au?
  • Auzi nene te dai la mine, sau faci mişto de mine?
  • Nu dragă domnişoară, dar văd că nu prea ştii ce este bio şi cred că le iei degeaba. Cine ştie cu ce vrei să le mănânci…

Am renunţat la discuţie şi am lăsat-o pe fătucă să caute ouă eco până se închide magazinul. Ea dorea acele ouă numai ca pe un capriciu de modă. Deh, ce să faci, mai avem şi astfel de oameni.

Între produse bio, eco, organice se poate spune că nu există nici o diferenţă. Toţi aceşti termeni definesc acelaşi lucru, produse realizate conform legii, fără utilizarea substanțelor chimice, fără intervenţii genetice şi în armonie cu natura şi mediul înconjurător, dar şi certificate de un organism autorizat.

Cu toate aceste în ziua de azi nu mai există produse perfect bio. Dacă legumele, arborii sau fructele cresc în mediu natural, chiar dacă solul a fost curăţat de substanţele dăunătoare prin ploaie, prin praful adus de furtuni, producţia se contaminează. Tot aşa se întâmplă şi în cazul animalelor. Alimentaţia lor care este certificată bio tot are urme de substanţe dăunătoare pentru că acele alimente pentru animale sunt crescute sub cerul liber.

Totuşi nu trebuie să ne ferim de acestea pentru că sunt aproape naturale, la nivelul primar de acum câteva sute de ani când nu erau folosite substanţe chimice pentru creşterea producţiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *