Saloane de machiaj pentru evenimente în Bistrița sau în alte orașe, pe platforma Stailer

Evenimentele de mare anvergură ne solicită mult timp dacă dorim să avem o prezență cât mai elegantă. Atenția la detalii nu trebuie să lipsească de pe lista noastră când ne hotărâm asupra unei ținute elegante. Coafura, machiajul, și accesoriile trebuie să se completeze una pe alta și să creeze o armonie frumoasă.

Ei bine, un partener de nădejde atunci când cauți saloane de machiaj pentru evenimente in Bistrita sau în oricare alt oraș, este Stailer. Dacă n-ai auzit încă de el, citește în rândurile de mai jos cu ce se ocupă acesta.

Ce înseamnă Stailer și ce face el?

În primul rând, Stailer se ocupă cu prezentare saloanelor de beauty și tot ce ține de acestea. Coafură, make-up sau tratamente corporale etc. sunt doar câteva dintre serviciile pe care Stailer ți le pune la dispoziție.

Accesând site-ul, stailer.ro, ai acces la nenumărate saloane din orașul tău. De acum nu trebuie să mai colinzi saloanele în căutarea unuia dintre cei mai buni hairstyliști sau make-up artiști. Cu un simplu search afli de îndată care sunt serviciile fiecărui salon. Chiar de acasă sau de la birou, oriunde și oricând.

În acest fel economisești timp și alegi personal serviciul dorit având acces totodată și la prețul acestuia. În timpurile moderne, industria de beauty ajutată de tehnologie face un salt uriaș spre o promovare avantajoasă.

Descarcă aplicația Stailer și programează-te de câte ori vrei

Aplicația Stailer este disponibilă și gata de folosință în mod gratuit. Trebuie doar să o descarci din Google Play, App Store sau App Gallery și să-ți creezi un cont. Acolo ai disponibilitatea de a vedea în timp real programul hairstylistului și de a te programa imediat. Acum nu trebuie să-ți mai modifici programul în funcție de disponibilitatea lui. Mult mai simplu și mai practic.

Totodată, dacă nu mai poți ajunge la programare, o poți anula tot din aplicație. Te poți reprograma în altă zi. Stailer îți pune la dispoziție saloane de coafura din Bistrita sau din orice alta oraș. Lista completă de orașe poate fi consultată pe site.

Femeile și bărbații deopotrivă au nevoie de servicii calitate de îngrijire și înfrumusețare. Nu de multe ori ni s-a întâmplat să fim dezamăgiți de rezultatul din oglindă atunci când am ales un salon. Iar după o astfel de experiență nu prea mai avem încredere să mergem la oricine. Stailer îți garantează prin secțiunea de review-uri disponibilă că alegi un salon specializat.

Prețurile serviciilor rămân aceleași

Fie că alegi să te programezi pe site sau din aplicație, prețul unui serviciu rămâne același. Atunci când alegi în salonul fizic nu vei plăti alte costuri în plus.

Dacă te decizi asupra unui salon și ajungi fizic în acesta, poți lăsa un review legat de toată experiența ta. În acest fel viitorii clienți au parte de credibilitate atunci când aleg serviciul, dar și hairstyliștii beneficiază de păreri sincere care îi ajută să-și îmbunătățească serviciile. Este un proces de win-win în care toate persoanele au de câștigat.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *