Snick Ambalaje – alege calitatea pentru clientii restaurantului tau !

Cei din industria Horeca stiu cat de importanta este calitatea produselor si serviciilor pe care le pun la dispozitia clientilor. Este unul dintre aspectele cheie ale unei afaceri pentru ca aceasta sa functioneze si sa aiba succes. Este foarte simplu! Atat timp cat personalul unui restaurant sau orice nisa din industria Horeca ofera calitate la standardele asteptate, portofoliul cu clienti fideli va creste, la fel si capitalul financiar.

Ca si activitate in Romania, Horeca a fost foarte afectata, mai cu seama in perioada de pandemie, cand toate s-au inchis. Insa, antreprenorii au gasit solutii in acest sens, astfel ca s-au axat pe livrarile la domiciliu. Aceasta metoda a functionat datorita clientilor care comandau mancare, avand in vedere ca restrictiile le impunea sa ramana la domiciliu. Fapt pentru care restaurantele, fast-food-urile, patiseriile, brutariile, pizzeriile au inceput sa isi revina la normal.

Doar ca pentru asta, multi antreprenori au trebuit sa faca niste schimbari importante si au apelat la magazinul Snick Ambalaje pentru a achizitiona ambalaje biodegradabile.

Stim cu totii ca tot ce este plastic dauneaza atat sanatatii noastre, cat si naturii, fapt pentru care au fost interzise ambalajele din plastic si in Romania. Astfel ca majoritatea antreprenorilor se orienteaza catre cele biodegradabile.

Snick Ambalaje – furnizor cu produse de calitate

Pentru ca livrarile la domiciliu au luat amploare si comenzile au crescut de la o zi la alta, astfel ca antreprenorii au avut grija ca pranzul sau cina sa ajunga in siguranta la usa clientilor. Tocmai de aceea, au apelat la Snick Ambalaje, acesta fiind un furnizor pe aceasta nisa.

Regasim aici o gama variata de produse de calitate precum pahare, farfurii, caserole, tacamuri, sacose, pungi, prosoape si multe altele. Si sunt calitative pentru ca nu se deterioreaza, indiferent de efectul termic, fapt pentru care mancarea nu se va varsa in punga.

In plus, produsele sunt foarte versatile, sub diferite modele si design-uri de unde antreprenorii pot alege in functie de stilul pe care l-au adoptat in localul lor. Din versatilitatea de produse pot comanda cate o mostra din ambalajele care sunt puse pe site, absolut gratuit. Astfel ca le va fi mult mai usor sa opteze pentru o anumita gama.

Snick Ambalaje livreaza in orice colt al tarii, in maxim 48 de ore, iar la comenzile ce depasesc valoarea de 499,80 lei, transportul va fi gratuit.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

Date de contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *