Stiri cripto – Cum castiga japonezii monede Bitcoin in timp ce joaca diferite jocuri

Pentru cei care sunteti pasionati de lumea criptomonedelor si de tot ce inseamna aceasta, media continua sa surprinda cu stiri cripto care mai de care mai interesante. Mai nou, cunoscuta companie de aplicatii și de jocuri mobile GMO Internet Group din Japonia a lansat o aplicatie mobila care le permite jucatorilor sa castige Bitcoin. Suntem obisnuiti sa ne dorim sa castigam bani simplu si din ce se poate mai usor, iar faptul ca japonezii au aceasta oportunitate este mai mult decat s-ar fi asteptat multi – joci si castigi.

Dupa un comunicat de presa recent, CryptoChips este noua aplicatie mobila care a reusit sa capteze interesul celor pasionati de crypto. Aceasta va fi la inceput integrata cu un joc de lupta teriorial. Acesta se desfasoara in timp real, este destul de bine dezvoltat si se numeste Whimiscal War – OMG fiind dezvoltatorul lui. Este ceva asemanator cu Dota, dar varianta mobila a jocului.

Cei care aleg sa il joace, descarcarea aplicatiei realizandu-se pe un dispozitiv Android sau Ios, asta incepand din august, sunt recompensati cu monede Bitcoin, dupa misiunile pe care ajung sa le indeplineasca si dupa locul pe care il ocupa in clasamentul specific. Se pare ca a reusit sa devina una dintre acele stiri cripto care a facut senzatie in randul celor care tranzactioneaza astfel de monede.

Lumea crypto se intersecteaza cu cea a jocurilor online

Se pare ca lumea jocurilor are in sfarsit tangente cu zona cripto. Cei care joaca vor fi recompensati direct cu Bitcoin, fara a  mai fi nevoiti sa utilizeze protocoale de mining pe dispozitivele detinute.

Ca termen limita stabilit cu privire la momentul lansarii serviciului in cloud pentru recompense, firma a inceput demararea operatiunilor de mining in luna decembrie a anului incheiat. Totul se realizeaza in speranta de a familiariza publicul cu lumea crypto, iar noua aplicatie pare sa fie o modalitate optima de a face asta. Acestia vor putea utiliza protocoalele proprii de wallet, atat in ceea ce priveste primirea, cat si utilizarea de monede Bitcoin.

Inainte de anuntul cu privire la lansarea acestui joc, compania anunta faptul ca se va lansa primul cip de mining pentru Bitcoin, avand 7nm din lume. Este vorba despre un device care are termenul limita de expediere stabilit pentru luna octombrie.

In orice caz, pana se va lansa aplicatia companiei GMO, Smart Game este aplicatia deja existenta in Japonia, care recompenseaza utilizatorii cu puncte, in momentul in care utilizeaza bani in aplicatiile mobile. Apoi punctele respective vor fi convertite in produse de pe Amazon si iTunes.

Cine este GMO Internet Group?

Este vorba despre compania ce conduce in mod detasat piata din industria internetului. Sediul acesteia este in Tokyo. Multi raman impresionati de multitudinea de game de servicii pe care aceasta o are de oferit la nivel mondial. Cei care au fondat compania au avut la baza dorinta de a oferi posibilitatea de a naviga internetul in conditii deosebite tuturor.

Se pare ca mediul japonez este din ce in ce mai atras de tot ce tine de lumea crypto, iar curiozitatea acestuia este cu siguranta alimentata constant de diversele companii, care cauta sa starneasca si mai mult interesul acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *