Strategie de aprovizionare cu noi.ro

Ce s-ar face antreprenorii, precum cei ce detin restaurante sau poate un business in care vand produse en-detail clientilor, intr-o gama cat mai diversificata, fara furnizorii de tip en-gros? Profit n-ar exista, deci implicit nici aceste afaceri. Colaborarea cu un furnizor en-gros este esentiala, iar antreprenorii stiu ca pentru a-si mari portofoliul de clienti trebuie sa gaseasca un raport optim calitate-pret.

Daca ai o afacere de acest gen, un parteneriat de incredere cu Noi, magazinul magazinelor de tip cash and carry, iti va aduce numeroase beneficii. Noi.ro este egal cu varietate, calitate, profesionalism, promptitudine si preturi mai mult decat accesibile. Succesul nu intarzie sa apara atunci cand faci alegeri corecte in afacerea pe care o detii, deci alege magazinul noi.ro daca iti doresti sa obtii rezultate remarcabile la fiecare final de luna.

Ce poti cumpara de la Noi

Acest furnizor cash and carry se poate mandri cu un stoc impresionant de articole de un numar ce depaseste 40.000. Aici obtii chiar si discounturi deloc neglijabile pentru anumite sume de bani cheltuite si chiar ai posibilitatea de a negocia preturile. Echipa iti sta mereu la dispozitie si iti ofera consultanta necesara pentru a alege produsele ideale pentru afacerea ta, atat online, cat si daca vii la sediu. Suprafata magazinului este mare, deci daca vii la sediu nu ai de ce sa iti faci griji in privinta supraaglomerarii si cu siguranta gasesti si locuri de parcare.

La noi.ro regasesti numeroase categorii de unde poti alege produsele necesare. Poti gasi articole pentru casa, produse de uz casnic si menaj, electrocasnice, detergenti, dezinfectanti si altele pentru curatenie, produse pentru ingrijirea personala, produse de sezon, articole din gama de constructii, bricolaj si gradina, decoratiuni interioare, imbracaminte si accesorii, produse speciale pentru bebelusi, bauturi alcoolice si non alcoolice si multe altele.

Daca alegi sa ti se livreze produsele direct la usa afacerii tale, acestea vor veni paletizat. Daca ai timp si vrei sa alegi in tihna ce-ti doresti, poti alege in magazin cum sa iti fie impachetate cele alese. Aici vei gasi mereu oferte personalizate bazate pe nevoile afacerii tale.

Detin produse de la peste 500 de branduri, dar noi.ro acorda chiar si suportul producatorilor locali tocmai de aceea si-au castigat aprecierea clientilor. Aici procesul de cumparare este facil si rapid si iti sunt puse la dispozitie mai multe modalitati de plata. Poti chiar comanda online tot ce iti doresti, fiindca vor fi rezervate pentru tine. Iar echipa ti le pregateste, specifici cum vrei sa fie ambalate si stabilesti cu echipa cand sa vii la sediul magazinului sa le ridici.

Afla mai multe despre magazinul magazinelor din pagina oficiala www.noi.ro.

Contact:

0771 680 398

0771 680 378

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *