Te-ai saturat sa traiesti de pe o zi pe alta cu salariul tau? Alatura-te echipei Prime Studios!

Traim in secolul 21, deci subiectul de videochat nu mai este de mult un tabu. Poate ca in alte vremuri erai obligat de circumstante sa muncesti ca un sclav, pe un salariu de nimic, insa acum ai mai multe posibilitati si cu siguranta poti sa-ti faci viata mai buna, mai simpla si mai putin epuizanta.

In special femeile care iubesc sa fie independente, sa isi poata permite ce le pofteste inima, sa le mai ramana bani si de intretinere, stiu ca asta nu se poate obtine cu salariul minim pe economie din Romania. Ori depinsul de portofelul unui barbat este la fel de neatractiv cand stii ce iti doresti de la viata. Prime Studios iti ofera sansa de a te alatura unuia dintre cele mai exclusiviste studiouri de videochat, unde conditiile sunt la standarde ridicate din toate punctele de vedere.

De ce Prime Studios

Pentru ca aici esti intampinat de o echipa fantastica, ce pune pret pe sanatatea ta fizica si psihica precum si pe fericirea ta. Aici ai salariu dublu, ai posibilitatea de a face comision, castiguri financiare ce cu siguranta se vor revedea la sfarsit de luna. Cele care incep o cariera aici primesc chiar si un bonus de angajare de 500 $, bonus de recomandare de 200 $ daca vine alaturi de o prietena si chiar posibilitatea de a castiga city-break-uri in fiecare luna, daca esti modelul cu cele mai multe ore petrecute online. Adica ce ai de pierdut? Mai multe ore online, mai multi bani si pleci si in vacanta daca esti destul de competitiva. Nu e munca ostenitoare, deci cui nu-i plac banii si travelling-ul? Mai ales ca ii poti cheltui in tari superbe?

De asemenea, Prime Studios mai organizeaza si concursuri ce au ca premiu operatii estetice la unul din cabinetele cu care colaboreaza si sa fim seriosi, oricine si-ar face cate o ajustare daca ar avea posibilitatea, iar cu Prime Studios poate fi gratuit sau chiar ti le poti permite singura dupa scurt timp de la angajare.

Cum te poti angaja aici

Afli toate informatiile necesare din pagina oficiala prime-studios.ro. Este important sa stii ca o cerinta importanta este cunoasterea si stapanirea limbii engleze, deoarece clientii sunt de pretutindeni. In plus, aici nu este vorba numai despre videochat adult, ci exista posibilitatea doar de a avea simple conversatii, fara nuditate, clientii cautand poate o persoana caruia sa se destainuie, putin confort psihic si emotional.

Chiar daca nu stii limba engleza, acestia iti ofera traininguri gratuite timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire pentru aprofundarea cunostintelor. Alatura-te si tu studio-ului Prime Studios si schimba-ti complet viata, atat din punct de vedere financiar, cat si al sanatatii psihice si emotionale si vei avea chiar si timp sa faci orice iti doresti, fiindca tu iti alegi programul.

Contact: 0725 165 944

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *