Terapia de cuplu la un psiholog poate fi o noua sansa pentru a-ti salva relatia

Relatiile de cuplu din ziua de astazi sunt mult mai greu de intretinut comparativ cu relatiile de anii din trecut, in care parca ai nostri parinti erau mult mai fericiti.

Doar ca vremurile s-au schimbat si fie ca vrem, fie ca nu, trebuie sa ne adaptam stilului de viata contemporan.

Retelele de socializare, toxicitate pentru cuplu?

O cauza a certurilor si a divorturilor sunt retelele de socializare, acestea oferind noi oportunitati de probleme la fiecare pas. Odata ce unul dintre parteneri isi schimba comportamentul, devine mai distant, semnul de intrebare din partea celuilalt partener este daca si-a gasit pe altcineva. Si de aici incepe neincrederea, situatiile tensionate, reprosurile si asa mai departe. Pentru ca de multe ori gelozia este oarba, dovedindu-se de-a lungul timpului ca dusa in exces, poate fi foarte toxica.

In ultimii ani, atunci cand anumite relatii nu mai functioneaza asa cum ar fi firesc, unii parteneri apeleaza la cabinetul unui psiholog din Bucuresti pentru terapia de cuplu.

Un om specializat in acest domeniu, cu experienta vasta, va sti cum sa gestioneze anumite situatii, va sti sa construiasca ceea ce initial pare ca nu mai are rezolvare si asta pentru ca din exterior lucrurile se vad altfel.

De multe ori, prin terapia de cuplu realizezi unde procedezi gresit, ce anume te-a influentat sa procedezi astfel, care sunt frustrarile si nemultumirile fata de partener cat si de propria persoana si care ar fi solutiile pentru a merge mai departe.

Capcana narcisistilor

Toxicitatea si narcisismul intr-o relatie din pacate poate face victime din mai multe puncte de vedere. Poate ca din iubire oarba, frica, frustrare, obisnuinta sau alte motive, nu poti pleca de langa partenerul tau, desi stii ca ceea ce se intampla este complet gresit si nu asa ar trebui sa functioneze o relatie. Insa, cu toate aceste lucruri esti dispus sa ramai in acea relatia, cu speranta ca partenerul tau se va schimba.

In aceste situatii, poti apela la psihoterapeut Bucuresti Daniel Ivan. Avand experienta vasta in acest domeniu, te poate ajuta sa iei o decizie cu privire la viata si dorintele tale.

Nimeni nu este dator nimanui sa ramana intr-o relatie toxica doar pentru faptul ca are impresia ca acea persoana intr-o zi se va schimba.

Toxicitatea este un element daunator care te acapareaza treptat iar de cele mai multe ori, victimele nu constientizeaza ce li se intampla. In iubire nu este vorba despre suferinta, tradare, neincredere si frica, in iubire este vorba despre sentimente puternice care formeaza o legatura intre 2 parteneri. Iubirea creeaza increderea, respectul, fericirea, siguranta si puterea.

Un psiholog precum Daniel Ivan poate descoperi impreuna ca tine si cu partenerul care sunt cauzele reale a problemelor din cuplu.

In acest context, te poate face sa realizezi daca esti intr-o relatie toxica sau nu.

Asadar, pentru cei care au nevoie de un psiholog cu experienta in domeniu pot accesa pagina danielivan.ro pentru mai multe detalii:

 

Date de contact:

contact@danielivan.ro

0761.600.020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *