Tipuri inedite de pantaloni pentru bărbați îndrăzneți

 

Pentru bărbați, sezonul estival poate fi o bătaie de cap la capitolul fashion. Însă, opțiunile domnilor în materie de pantaloni sunt bogate și variate, existând modele potrivite fiecărei ocazii: pantaloni largi din material subțire pentru ieșirile în oraș, pantaloni cargo la ieșirile în aer liber și pantalonii stil harem pentru zilele lejere la birou.

Mai jos, găsești câteva idei de pantaloni bărbați pe care este bine să îi ai în garderobă, pe lângă clasicii blugi și pantaloni chino.

Pantaloni pentru bărbați din in – comozi și eleganți

Inul este un material la mare căutare vara penru că permite pieli să respire și este foarte comod. O pereche de pantaloni bărbătești din in este perfectă pentru ieșirile în oraș, pentru purtatul în casa sau pentru plimbările din concediu.

Pantaloni bărbătești 3 sferturi – ținuta perfectă de vară

Dacă ești adeptul stilului vestimentar clasic, o pereche de pantaloni ¾ este des întâlnită în zilele de vară. Încearcă pantalonii ¾ din bumbac, cu bandă elastică la genunchi și în talie, pentru un aspect relaxat și, în același timp, diferit.

Pantaloni pentru bărbați stil harem – pentru ținute lejere la birou

Ținutele de birou devin mai puțin rigide în timpul verii. Dacă te numeri printre îndrăzneți în materie de modă, pantalonii bărbătești stil harem îți vor oferi un plus de confort în timp ce îți păstrezi aspectul profesionist.

Pantaloni pentru bărbați stil salopetă – pentru adepții stilului vintage

Salopeta de blugi este o piesă vestimentară universală și oferă bărbaților care aleg să o poarte un aer boem și masculin. Alege o salopetă de blugi ușor largă, pentru un plus de confort în zilele de vară și pentru un plus de stil.

Pantalonii bărbătești au depășit era materialelor rigide și acum poți încerca modele inedite, disponibile pe neer.ro pentru comandă online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *