Top idei cadouri barbati

Atunci cand se apropie o zi speciala din viata barbatilor, toata lumea din jur vrea sa ii surprinda pe acestia cu cadouri cat mai speciale. Se stie ca partea masculina este mai putin pretentioasa in ceea ce priveste darurile, dar asta nu inseamna ca nu ii incanta calitatea si bunul gust. Asadar, ce cadouri barbati sa cumperi atunci cand ai ramas in pana de idei?

Daca femeilor le plac darurile sentimentale, care sa atinga inima, barbatilor le plac darurile practice, care au o functionalitate in viata lor. De aceea poate ca ne vine mai greu atunci cand cautam cadouri barbati care sa le si placa sarbatoritilor nostri.

Cele mai nimerite cadouri barbati pot fi alese in functie de anumite criterii

Care sunt aceste considerente? Afla acum!

Bazeaza-te pe experienta si pe relatia pe care o ai cu acel barbat careia urmeaza sa ii iei un cadou. Poate ca iti este frate, sot, prieten sau tata. Deci, in functie de natura relatiei cu acesta, te poti axa pe una dintre urmatoarele idei de cadouri barbati .

  • Ochelari de soare cool

Orice barbat pune pret pe asemenea accesorii cool si le poarta ori de cate ori are ocazia. Asadar, un dar ce consta in ochelari de soare cu protectie UV si rame moderne este foarte nimerit pentru un barbat ce tine la imaginea lui.

  • Vin de calitate intr-un suport minimalist

Daca barbatului caruia ii iei cadoul este un impatimit al bauturilor fine si vechi, ia-i un vin bun, organic. Pe acesta il poti oferi impreuna cu un suport din lemn sau din metal intr-o forma minimalista, care sa treaca bine si drept decoratiune in biroul sau.

  • Portofel chic din piele

In cautare de cadouri barbati, o idee de top este reprezentata de accesoriile din piele care nu numai ca arata bine, dar si rezista foarte mult in timp. Desigur ca un portofel din piele te va costa mai mult, dar cel putin vei sti ca ai facut alegerea cea mai inspirata si placuta de destinatar.

  • Lanterna de camping sau cu LED

Se stie ca barbatul este mult mai aventuros decat femeia si ca nu se da in laturi de la situatii neprevazute. De asemenea, tot barbatii pun accent pe calitatea lucrurilor pe care le folosesc. O lanterna de camping sau cu LED va fi exact articolul de care are nevoie el oriunde va merge. O lanterna cu fascicul luminos este la fel de folositoare ca o cutie de chibrituri in situatii de urgenta.

  • Ceas elegant

Exista mai multe tipuri de ceasuri bune pe post de idei cadouri barbati. Ai posibilitatea de a-l incanta cu un ceas de mana sport, cu un ceas de mana elegant, cu curea din piele sau cu un ceas de birou corporate. Fiecare dintre aceste ceasuri isi are rolul sau si estetica sa. Dar depinde numai de natura relatiei tale cu barbatul care va primi cadoul stabilirea celui mai potrivit accesoriu de mana sau pentru birou.

Nu exista cadouri barbati care sa nu placa. Exista doar cadouri barbati neinspirat alese, deoarece nu te-ai gandit suficient de bine la preferintele lui. Insa, avand in vedere aceste idei de top enumerate mai sus, poti face si tu daruri care sa ajunga la inima sarbatoritului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *