Vrei sa fii in sfarsit independenta financiar si sa-ti permiti orice ? Vino la Prime Studios

Studiouri de videochat sunt multe, insa nu peste tot sunt aceleasi conditii de lucru. Prime Studios se poate lauda ca este unul dintre cele mai exclusiviste, iar aici domneste luxul. Modelele lor sunt mai mult defapt fericite. Aici si-au gasit pacea sufleteasca si mentala, nu mai au grija zilei de maine, nici nu se mai distrug la vreun job ce le suprasolicita si unde sunt platite cu mult sub nivelul de munca.

Aici au venit chiar si modele de la alte studiouri si nici nu s-au mai uitat inapoi, dar nici n-au mai cautat alt loc. Asta pentru ca aici ai sansa de a-ti realiza toate visele pe care le-ai tot amanat din cauza banilor. Ai o multime de oportunitati la Prime Studios, tu doar trebuie sa iei taurul de coarne, sa fii determinata, iar castigurile vor fi mai multe decat ti-ai putea imagina vreodata. Sa vedem care ar fi avantajele daca incepi o cariera la acest studio de videochat in Bucuresti.

Cariera la Prime Studios

  • Salariu fix de 3000 lei, contract de munca 100% legal. Ai parte de toate avantajele unui salariat. Primesti bonus de angajare de 500 $, dar si un bonus de 200$ daca aduci si o prietena in echipa, ambele dupa o luna de munca.
  • Posibilitatea de a castiga comisioane substantiale, depinzand de nivelul tau de implicare in conversatiile online. Dupa 3 luni ca incepatoare poti ajunge la suma de 10000 lei, iar sumele cresc pe masura ce devii mai experimentata si intelegi cum sa te pliezi pe conversatiile cu membrii.
  • Poti castiga si alte premii, precum city break-uri lunare platite de echipa, daca acumulezi cele mai multe ore online. Iar anual se organizeaza concursuri, prin care poti castiga operatii estetice la alegere. Dar daca nu castigi nu e problema, cu Prime Studios vei putea sa ti le permiti si singura.
  • Iti poti alege programul cum vrei tu, in fiecare saptamana, ca sa te ocupi si de viata personala. Poti alege intre program de dimineata, intermediar sau seara. Programul este unul basic 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Dar poti face si ore suplimentare, ce vor fi tot in interesul tau. Turele vor fi platite dublu si bonusurile la fel.
  • Poti alege intre videochat adult sau non-adult, iar acel din urma trebuie doar sa discuti cu membrii. Nu esti obligata sa faci nimic din ce nu vrei, tu detii controlul in fiecare conversatie.
  • Totul este bazat pe confidentialitate maxima, nu trebuie sa-ti faci griji ca te va vedea cineva cunoscut. Ai posibilitatea de a-ti regla singura setarile de confidentialitate ale contului personal.

Singurul criteriu de angajare aici este sa cunosti limba engleza, insa nu este ceva ce te exclude neaparat daca nu o cunosti. Primesti de la Prime Studios 3 luni de cursuri gratuite de limba engleza pentru a te descurca la nivel conversational cu membrii.

Acestea sunt doar unele dintre avantaje. Daca vrei sa afli mai multe intra pe pagina oficiala www.primestudios.ro.

Contact:

0725 165 944

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *